2777
2789

ما با یکی از دختر خاله هام داخل یه زمین شریکیم بعد داشتم اون زمین رو درست میکردم که یه بحث پیش آمد و منت میزاشت ک من بیشتر از شما میرفتم سر زمین منم بهش پیام دا م اون روزایی ما نمیومدیم تو میرفتی پولش رو میگرفتی مفتی ک نمیرفتی ( مثلا میرفتن آجر خالی کنن این میرفت سر زمین ما نمیرفتیم ولی خب ۶۰۰  تومن به خاطر همین سر زمین رفتنش می‌گرفت  پس جای‌منت نداره) بعدش دختر خالم به مامانم زنگ زد گفت دخترت غلط کرده این حرف و زده و پیام داده و... این قضیه مال پارسال تا رسید همین دو سه هفته پیش که تو بازار دیدمش‌ چشم تو چشم شدیم ولی سلامش نکردم صورتم و کج کردم رفتم ولی اون رفت به مامانم دست داد و سلام و علیک کرد 

خلاصه هقته دیگه تولد دختر دختر خالمه اصلا دلم نمیخواد برم مامانم میگه همه فامیلا هستن زشته نیای گفتم نمیام خالم میگه حالا این بزرگتر بود یه حرفی زد آدم باید گذشت داشته باشه

ولی اصلا دلم نمیخواد ببینمش چی کار کنم؟

تعداد رای : 16
نظرسنجی
نرو
9
56%
برو ولی سر سنگین باش فقط یه سلام کن
5
31%
برو بی احترامی و گستاخیش رو فراموش کن
2
12%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق باتوهست اگه پول می‌گرفت عقلم میگه نرو دلم میگه کینه گناه هست برو سنگین باش

اصلا دلم نمیخواد ببینمش نمک خورد و نمکدون شکست چقدر به پدرم بی احترامی کرد ولی بابام بی غیرته من اگه جاش بودم کلا قط رابطه میکردم الانم به بابام میگم نرو میگه آدم باید گذشت داشته باشه