یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر چی لگد بزنه و بی محلی کنه و با اعتماد به نفس باشه و نشون بده من بهت نیاز ندارم بیشتر میوفتن دنبالش
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی میشوم که عشق را میسازد، میپروراند و در آن میدرخشد.من با وقارِ هرا، در مسیر عشق و خانوادهام قدم برمیدارم. زنی هستم که با رشدش، خانهای از عشق و امنیت میسازد
باید تایپ شخصیتی اون پسر رو دونست سنش رو و نظر داد و باید پی ببریم آیا اون پسر در مورد شما نظر خنثی داره یا منفیه من با توجه به تایپ خودم حرف میزنم فکر می کنیم اون پسر درون گراست و نظرش راجب شما خنثی هست پیشنهادم اینه که به بهانه های مختلف زیاد با هاش حرف بزنین ترجیحا از علاقتون تا یه مدت حرفی مستقیم تا یه مدت نزنید و این صحبت ها هم سعی کنید شکل خصوصی و درخواست خلوت کردن و گپ زدن از طرف شما نگیره ولی سعی کنید زیاد شما رو ببینه و باهاتون هم صحبت بشه و بشناستون اگر در خواست صحبت خصوصی داد قطعا قبول کنید ولی در کل خودتون رو مشغول زندگی خودتون نشون بدین نه یکی که لنگ طرف مقابل هست و خیلی همه چیز و جدی گرفته و ازدواج و اینا رو تو ذهنش تا ته رفته قطعا ظاهر خوبی داشته باشین ولی غلظت ظاهر خوب هم مثل بعضی دخترا از حد به در نبرین فقط شیک باشین نه کسی که کلا تمرکزش ظاهرش هست