2777
2789

تو هر زمینه ای, اگه همه ی تلاشتونو بکنید ، صد خودتونو بذارید ولی نشه بازم ادامه میدید یا بیخیال میشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامه میدم دوچرخه سواری بلد نبودم انقدر گیر دادم بهش یاد گرفتم

افریییننن 👏👏👏👏👏

خیلی خوبه 👌

منم تو چیزای کوچولو اینجوریم اما تو چیزای بزرگ مثل شغل یا رابطه ناامید میشم

افریییننن 👏👏👏👏👏خیلی خوبه 👌منم تو چیزای کوچولو اینجوریم اما تو چیزای بزرگ مثل شغل یا رابطه ناام ...

من کلا کاری رو انجام نمیدم 

انجام بدم تا اخرش میرم 

شما هم میتونی گلم  ❤❤❤❤

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

من کلا کاری رو انجام نمیدم انجام بدم تا اخرش میرم شما هم میتونی گلم ❤❤❤❤

میدونی اخه ترس از بین رفتن عمر و جوونیم رو دارم .

مثلا موقع کنکور دو سال کنکور دادم عین خر هم خوندم یه سال پنج هزار اوردم و سال بعد ۸۴۰ شدم و هر دو سال هم مصاحبه رفتم ولی هر دو سال رو تو مصاحبه ی دانشگاه فرهنگیان رد شدم . سنم میخورد که سه چهار سال دیگه هم پشت کنکور بمونم ولی چون تمومه تلاشمو کرده بودم و نشده بود و مشکل از جای دیگه بود که منو قبول نمیکردن .

کلا بیخیال شدم و رفتم مهندسی خوندم ، بعد به خاطر خانواده مجبور شدم به شهرستان مهاجرت کنم و تو همون مهندسی هم تو شهرستان کارخونه ای نبود که کار کنم . زدم تو کار تولید اما تورم و بی برقی فقط برام ضرر داشت .

دیگه امیدی به زندگی و کار و تلاش تو ایران ندارم دلم میخواد از این کشور فرار کنم

میدونی اخه ترس از بین رفتن عمر و جوونیم رو دارم .مثلا موقع کنکور دو سال کنکور دادم عین خر هم خوندم ی ...

دور از جونت عزیزم 

ولی تو کشور ما کاری کردن ک فقط باید مدرک داشته باشی 

و پارتی 

امیدت ب کنکور نباشه ..ببین تو سعی خودت رو بکن 

کار جداگونه بگیر 

در کنارش ب فکر کنکور هم باش 

باور کن کنکور هم پایان زندگیت نیست 

دور از جونت عزیزم ولی تو کشور ما کاری کردن ک فقط باید مدرک داشته باشی و پارتی امیدت ب کنکور نباشه .. ...

راست میگی ولی خب از یه طرف تو کنکور اذیت میکنن 

از یه طرف با تورم کاری میکنن که احتمال ضرر تو کار تولید زیاد بشه ،

مگر اینکه ادم احتکار کنه

از یه طرف با چهار پنج ساعت بی برقی کارها رو کساد کردن .

نه به کنکور و استخدامه دولت شدن امید چندانیه نه به کار تولید و کاسبی و ازاد

راست میگی ولی خب از یه طرف تو کنکور اذیت میکنن از یه طرف با تورم کاری میکنن که احتمال ضرر تو کار تول ...

برای همینه نخبه ها کسایی ک میدونن عمرشون هدر میره میرن مهاجرت میکنن 

فقط کنکور برگزار میشه ک نمادین هست  انتخاب خودشونو کردن از اول 

بعد تو کشور ک دیگه شغلی نیست  کار کمه 

برای همینه نخبه ها کسایی ک میدونن عمرشون هدر میره میرن مهاجرت میکنن فقط کنکور برگزار میشه ک نمادین ...

راست میگی

شاید بهترین کار این باشه که خیلی به موفق شدن فکر نکنیم 

فقط یه سری کارها رو واسه دل خودمون انجام بدیم و بیخیال زندگی کنیم