2777
2789

کیا خونشون دستگاه بستنی ساز دارن از این رو میزی ها خوبه؟؟ 

من دیدم سر ۱۰ دقیقه با هرچیزی بستنی درست میکنه تحویل میده.

چند خریدنش؟؟

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم. ولی ایران زندگی نمی کنم، از همینجا یک مارک غیر معروف خریدم. برای من دستگاه بستنی ساز نوع نرم هست (همین بستنی قیفی ها که ایران داریم)،  یک مدل هم هست که بستنی بافت فشرده تری داره مثل بستنی سنتیها 

ولی هر دو مدل، یک کاسه دو جداره داره که باید بگذاری فریز از روز قبل و بعد مواد را اماده کنی و بریزی داخلش، حدودا نیم ساعت طول می کشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
از ایران نخریدمولی زیاد بدردم نخورد افتاده یه گوشه

چند خریدی از کجا؟؟

خوب درست میکنه؟

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بستنیو کیف میده بیرون متنوع بخری دیگه

ولی باز تو خونه ای با هرچیزی میسه درست کنی حتی رژیمیش

چه خوب. اگه کسی داره و خوبه بگه ماهم بخریم. بچه های عشق بستنی دارن خودم براشون درست کنم خیلی بهتر و ...

دقیقا من تو اینترنت دیدم خیلی دتگاهشم جمع و جور خ به ولی فکر کنم گرون باشه

من دارم. ولی ایران زندگی نمی کنم، از همینجا یک مارک غیر معروف خریدم. برای من دستگاه بستنی ساز نوع نر ...

با هرچیزی میشه بستنی درست کرد؟؟

مثلا شیر کاکائو یا شیر توت فرنگی و خامه و اینا؟؟