2777
2789
عنوان

باردارم دیشب یه سیخ دنبه خوردم

199 بازدید | 13 پست

بچه ها من دیشب ی سیخ دنبه خوردم روش پخته بود ولی الان فک میکنم وسطش ی کوچولو خام بوده باشه نگرانم نکنه انگل بگیرم دارم میمیرم از استرس خواهش میکنم کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نمیشه بابا

دنبه خیلی نرمه... چند دقیقه رو ذغال باشه کامل میپزه

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به

خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی خب به درک بعدی

کاری ندارما ولی یه سیخ دنبه چجوری خوردی 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

نترس اون اگ بیشتر رو آتیش بمونه آب میشه میریزه پخته خیالت راحت

جدی میگی بخدا خیلی ترسوم ترسیدم آخه میگن یذره نپخته باشه انگل میگیری و خطر داره منم خیلی ترسیدم

جدی میگی بخدا خیلی ترسوم ترسیدم آخه میگن یذره نپخته باشه انگل میگیری و خطر داره منم خیلی ترسیدم

اصلا بهش فکر نکن اگ اینجور بود الان نصف مردم انگل داشتن😅 حالا تو بارداری سعی کن اندفه رعایت کنی.

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭