یه هفتس شوهرم منو بچمو انداخته بیرون سراغمون نیومده خونه بابامم حتی یه خبر از بچش نگرفته خیلی ت زندگی دشمن داشتم حتی خاله خودم....آرزوشون شنیدن همچین خبری بود که خدا آرزوشون رو برآورده کرد دیگه التماس خدانمیکنم قهرم باهاش خیلی حس بدی دارم خدایان طلاق میده نه سراغمون میاد😔😓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تایپکهاتو خوندم بهتره بری شکایت کنی از خونه انداختت بیرون تا مدرکی باشه من خودم اگر بودم بچه رو میذاشتم پیشش میگفتم بچه خودت مسئولیتش با خودت العا خیالش راحت نه مسئولیتی نه چیزی
عزیزم اصلا بچرو نده بهش پیش خودت باشه بهتره میخواد بچتو بده دست اینو اون معلوم نیس با بچه بی مامان چیکار میکنن فک کن بچت پیش جاریته یهو داد بزنه سرش چه حالی میشی اصلا بچتو از خودت دور نکن .
اصلا موافق طلاق نیستم ولی جایی که تورو نخوان نباید بری کسی که تورو نمیخواد نباید خودتو اذیت کنی
هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫