2777
2789

ما زیاد میریم سفر اما هیچ وقت هیچ وقت پیش کسی نمیگیم 

دو سه تا دختر تو اقوام مون هستن  تا منو میبینن از داشته و نداشته شون میگن و یحوری رفتار میکنند انگار من بدبخت دو عالم هستم می‌دونم خیلی بهم حسادت می‌کنن چون دوست داشتن با شوهرم ازوداح کنن  و دلایل دیگه ولی من آدمی ام که هیچ وقت سعی کردم به کسی با زبونم اسیب نزنم وهمیشع بدترین آسیب ها رو بهم زدن با حرفاشپن من اگه یه دمپایی بخرم میان مسخره می‌کنن از روی حسادت (میفهمین چی میگم دیدین وقتی یکی فشار میخوره میخواد خودشو تخلیه کنه شروع می‌کنه مسخره کردنت)

حالا رفتن شماره شوهرم گیر آوردن پروفایل هاش که گذاشته نگا کردن دیدن رفتیم مسافرت بعد تو یه مهمونی شروع کردن تیکه انداختن تیکه های بد 

شوهر منم از کل سفر مون عکس نزاشت یدونه عکس دوتایی گذاشته فقط می‌خوام ده تا عکس از هرجا رفتیم بزارم رو پروفش بیشتر بسوزن 

نظرتون ؟🥲خیلی اذیتم می‌کنن با حرفاشپن خیلی ولی اگر بگم نمی‌خونید

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تحت هر شرایطی سیاست دارم و خنده و ناراحتی و اتفاقات زندگیمو پیش بقیه مخصوصاً دشمنم نمیگم

منم هیچ وقت نمیگم بمیرم نمی‌گم ولی اینا نمی‌دونم از کجا پروف شوهرم گیر آوردن🥲

ببخشیدا شکرخوردن که شماره ی همسرتو ذخیره کردن بعد چکش کردن،حیا کجاست،به قطعات مساوی تقسیمشون کن اما با سیاست،عکسم زیاد نذار یکی دوتا بذار اونم ازخودتون دوتا که شاد و خوشحالید

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

ببخشیدا شکرخوردن که شماره ی همسرتو ذخیره کردن بعد چکش کردن،حیا کجاست،به قطعات مساوی تقسیمشون کن اما ...

عکس کلا دوتا داره شوهرم جفت شون خودمونیم منم عکس خیلی نمیزارم رو پروفم

چیو بازی در نیار شوهرت باید بلاک کنه تو اینستا حداقل پیج بزن اونجا استوری کن

نه پیج دارم ولی اصلا و ابدا اقوام راه نمی‌دم هیچ وقت از جایی که میرمم یا کاری که میکنم هم استوری نمیزارم 

به نظر میاد از شوهرت خیلی حساب میبری و فکر میکنی همه دخترها دنبالش هستن

چرا باید حساب ببرم خب تو مجردی مامان یکی شون از شوهرم رسما خواستگاری کرده یکی دیگه خودش بهم گفت من چیکار کنم چرا اینحوری هستین شماها