2777
2789

سلام ب همگی من تازه عضو نی نی سایت شدم قبلا فقط تایپیکارو میخوندم تا اینکه همچین دردی اومد سراغم و خواستم از دوستان کمک بگیرم عزیزای دلم امیدوارم همگی شادو سلامت باشید

من بهمن ماه بود ک رفتم برای چک چشمم تو شهرممون و‌گفتن التهاب عصب بینایی داری من توجه نکردم و از ترس بیخیالش شدم 

تا اینکه دوروز پیش رفتم دکتر برای لازک چشم و‌گفتن فشار مغز داری و باید بری نورولوژیست بماند چقد زجرو گریه و عذاب کشیدم و ام ار ای دادمو خداروشکر سالم بود  اما بهم گفتن باید ال پی شی توروخدا کسایی ک انجام دادن بگن چطوریه ترس داره ؟ازمایشگاه برا چی میفرستن؟😭😭😭😭دوران نقاهت چقدره اصن خوب میشه این فشار مغز؟(چون من ایران زندگی نمیکنم و‌دانشجو هستم میترسم نتونم برگردم و زندگیم رو هواس خیلی نگرانم درمان نشه)😭😭😭😭😭لطفا تجربه ای دارید در اختیارم بگذارید  دارم نابود میشم ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین جا سرچ بکنی فشار مغز چند تا تاپیک در این مورد هست

عزیزم همه رو دیدم اما خواستم ببینم جدیدا کسی بوده...خیلی میترسم زندگیم زهر شده  از این میترسم پروسه خیلی طولانی شه من تا کهر بیشتر وقت ندارم بعد باید برم دانشگاه دارم ایران نیستم...

عزیزم همه رو دیدم اما خواستم ببینم جدیدا کسی بوده...خیلی میترسم زندگیم زهر شده از این میترسم پروسه ...

پیش یه متخصص خیلی خوب برو شاید براساس همون ام ار آی بگه اصلا نیازی نیست

علایم دارید؟ 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
پیش یه متخصص خیلی خوب برو شاید براساس همون ام ار آی بگه اصلا نیازی نیستعلایم دارید؟

متخصص تهران رفتم شهر خودمونم فردا میرم 😔اره علایم ک داشتم سردرد گاهی پشت چشمم ک همیشه  درد میکرد و وزوز گوش و حرارت تو گوش ک دائمب بود فک کردم عفونته انتی بیوتیک خوردم اما انگار ...واقعا دوس دارم خودکشی کنم نمیتونم تحمل کنم ب حودکشی فک میکنم😔😭

متخصص تهران رفتم شهر خودمونم فردا میرم 😔اره علایم ک داشتم سردرد گاهی پشت چشمم ک همیشه درد میکرد و ...

عزیزم بسپار به خدا درد رو که داده درمان هم داده. الان هم کلی روش های مختلف پزشکی هست حتما

اگر هم همین باشه بیماری دور از جون لا علاجی نیست فقط چون کمتر تو اطرافیان دیدی و ناشناخته هست برات، هول کردی و ترسیدی وگرنه برای دکترا بیماری عادی و قابل درمانیه 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
عزیزم بسپار به خدا درد رو که داده درمان هم داده. الان هم کلی روش های مختلف پزشکی هست حتما اگر هم همی ...

عزیزم مرسی از دلداریت 🥲😭تو شهرستان ی دکتره رفتم پیشش گفت باید شانت بذاری ترسیدم واقعا اخه شنت گذاری چراااا😭😭😭خیلی ترسیدم بعد ال پی رو هم گفت دکتر عفونی انجام میده دیگ نرفتم گفتم برم تهران خیلی میترسم خوب نشم نشه ...زندگیم زهر شده واقعا دلم میخواد بمیرم..

عزیزم مرسی از دلداریت 🥲😭تو شهرستان ی دکتره رفتم پیشش گفت باید شانت بذاری ترسیدم واقعا اخه شنت گذار ...

خوب میشی عزیزم الان سرطان هم درمان میشه 

مرسی عزیزم شما خیلی وقته نی نی سایت عضوین کسایی بودن ک فشار مغزیشون خوب شده باشه؟😔

عزیزم من یه مدت احساس گز گز تو سرم داشتم احساس میکردم از داخل به سرم فشار میاد انگار یه چیزی باد میشد تو سرم خیلی بی حال بودم و خیلی هم ترسیده بودم تو نت که میزدم یکی از موارد همین فشار مغزی بود رفتم سرچ کردم چند تا تاپیک در این مورد دیدم که اتفاقا بعد از روند درمان خوب شده بودن برای همین بهتون گفتم درمان داره.