2777
2789

لطفاااااااا نگید بزرگ خوب نیست و کوچیک مده و مال من بزرگه...این حرفا دردی رو دوا نمیکنه و‌جواب سوالم نیست 

هرکی میدونه راهشو غیر عمل بگه لطفاااا اعتماد به نفسمو گرفته فقط دنبال راه حلم کسی کرم قرص یا دمنشو استفاده کرده بگه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سینه ام خیلی کوچیکه سنم ۲۶ وزنمم نسبت به قدم خوبه

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

خاله م یادم همه راها رو رفته بود ژلاتین میخورد روغن خراطین میزد بادکش می‌کرد باشگاه  میرفت ورزش خاص میکرد

آخرش دریغ از ذره ای تغییر 

فکر کنم فقط پروتز جواب بده

اینم بگم با بچه دار شدن بزرگ میشه الکی. اون ۳ تا هم بچه شیر داد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط با افزایش وزن و چربی کل بدن

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

افزایش وزن یکم تعقیر میده 

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

بافت سینه چربیه

شما اگه ژنتیکی وقتی پرخوری میکنی چربیا میرن تو سینت میتونی سینتو بزرگ کنی اینطوری که البته سالم نیست

با باشگاه رفتن هم که کوچیک میشه چون چربیش آب میشه و عضله ای رشد نمیکنه مگر خیلی کم

درنتیجه تزریق چربی تنها راهه

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻