2777
2789
عنوان

دخترم دیوونم کرده شبا کلا رو سرامیک می خوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 24 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم برای امتحان یه بار رو سرامیک خوابیدم تمام استخونام درد می کردخودمم همچین سرمایی نیستمدخترم و ...

برق ک میره منو دخترم رو سرامیکیم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

استارتر جان دختر من هم تا ۴/۵سالگی عاشق این بود روی سرامیک بخوابه الان هم که بزرگ شده دوست داره کف پاهاش یک جای خنک و سرد باشه طی چکاپ ها 

کمی کم خونی داشت که برطرف شد 

یک شورت یا شلوارک پاش باشه حتما که اندام خصوصیش با زمین ارتباط مستقیم نداشته باشه 

و بذار بخوابه 

یک سری آزمایشات هم ببرید انجام بشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
صدرصد گرمشهسرامیک خنکه کیف میده بهش براش از این پتو های محلفه دار بگیر ک خنک بشه کیف کنه

اصلا از وقتی یاد گرفت غلت بزنه،یادم نمیاد پتو روش گرفته باشه

مگر اینکه هوا جوری سرد باشه که حالیش نشه

یه بار بیرون چادر زده بودیم،سرد بود پتو دادم روش،تا صبح خوابید

بدنش هم دست می گیرم گاهی یخه،کلی پتو نمی گیره

من خودم برای امتحان یه بار رو سرامیک خوابیدم تمام استخونام درد می کردخودمم همچین سرمایی نیستمدخترم و ...

منم یکی دوبارگرمم بوددرعین حال کولرروشن بودروسرامیک درازکشیدم یا یه وقتایی خسته ام روسرامیک درازمیکشم خنکه اروم میشم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم کلا روزمین و سرامیک میخوابیدم از جای محدود واسه خواب بدم میومد مشکلی هم نداشتم.اون تخت و تشک خیل ...

وای یادم اومد

دختر من از روزی که یاد گرفت غلت بزنه

برای خوابش باید یه جای بزرگ براش پهن می کردم

تو خواب اینقدر غلت می زد ،اگه به جایی برخورد می کرد بیدار می شد و داد و بیداد راه می نداخت

دور جاش هم کلی بالشت می نداختم که به وسیله ها برخورد نکنه

بنظرم با یه کار درمانگر کودک مشورت بگیرشاید دخترتون مشکل بیش حسی و یا کم حسی داشته باشه .اینجور موار ...

تو فکرش هستم

خودمم مشکوک شدم

دستاش که کثیف میشن به شدت بدش میاد

خیلی محتاطه 

ولی غذا می ذارم جلوش اگه مایع باشه اول حسابی رو پاهاش و بدنش می‌ماله،حتی تو موهاش

ولی یه چیزی می خوره اگه دستاش کثیف شن،تا وقتی دستاش رو نشورم دست به چیزی نمی گیره که وسیله ها کثیف نشه

یا اگه رو سرامیک باشه،یهو رو سرامیک یا زیر پاش آب بریزه از جاش تکون نمی خوره که لیز نخوره

انگار ک دختر هفت ساله ی منو توصیف کردی 

منو دخترمم 

هرشب این مشکلات و داریم 

همیشه لخت میخوابه روی کف سرامیک 

منم حرص میخورم 

من بعداین ک میخوابه میرم کشون کشون میارم

اما تا ب این سن  یک بارم ندیدم پتو روش باشه 

خودشم لخت مادرزاد میخوابه 

چون 

اکثرا دوتایی هستیم عادت کرده