2777
2789

بینایی سنجی قبولیش خیلی سخته چهارتا دانشگاه بیشتر نداره معمولا رتبه خیلی خوبه میخواد گاهی حتی رتبه هزار هم یا سه رقمی هم داشته اما رتبه زیر دوهزار تا دوهزار منطقه سه هم توی مشهد و زاهدان قبول شده بودن درامدش خیلی خوبه میتونی مطب بزنی یا عینک سازی هم میتونی پیش دکتر چشم کار کنی

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتاق عمل و هوشبری جز پیرا پزشکی هستن اما بینایی جز توانبخشی ها 

اتاق عمل و هوشبری اکثر شهرا دارن و خب قبول شدن توشون راحت تره هردوتاشونم رتبه توی یه سطح میخوان بخاطر اینکه خیلی از شهرا تیپ سه دارن این رشته هارو شانس قبولی بهتری داره

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

اون دو تا چی

توضیح دادم البته اینا اطلاعات من ممکنه کامل نباشه میتونی بازم خودت تحقیق کنی

ن منظور ارزش وقت گذاشتن و تحصیل کردن هست

هر رشته ای بخوای بری بالا سرت پزشک هست آخرش اون طوری که باید مستقل نیستی ، حتی همون فیزیوتراپی 

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

ارزش تحصیل کردن و وقت گذاشتن دارن یا ن

دیگه جز پیرا پزشکی هستن و خب میری سر کار

اگه علاقه داری مطمعنا ارزش وقت گذاشتن دارن چون بعداز فارغ التحصیل شدن میری سر کار توی بیمارستان 

دانشگاه های نظامی چطور خوبن ؟ یا دانشگاه های معمولی بهتره

دانشگاه های نظامی استخدام نظام میشی باید تعهد بدی که برای همونا کار کنی، از من میشنوی کلا سمت جاهایی که تعهد دارن نرو

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

اگر مشاور تحصیلی میخواید بنده هستم تاپیک قبلم رو چک‌کنیپ

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی