2777
2789
عنوان

انلاین شاپ بزنم

101 بازدید | 23 پست

بچه ها میشه راهنماییم کنید

من خیلی دوس دارم انلاین شاپ بزنم و خودم تولیدی داشته باشم

ولی نمیدونم چجوری

یعنی میخواستم اول خودم برم خیاطی یاد بگیرم

ولی وقتش رو ندارم

گفتم با یه خیاط هماهنگ کنم ایده و پیج اینستا و تولید محتوا با من باشه

دوخت از اون

به نظرتون میشه؟

کم کم کارمو گسترش بدم

🫠واقعا یکی از ارزو هامه 

ولی نمیدونم عملی میشه یا نه

تو رو خدا بگو واس ریزش هورمونیت چ کردی

موهام نابود و نازک عین مو گربه شده ریزشم شدید تستسترون بالا دارو هم اسپیرونولاکتون خوردم عالی بود واسه ریزش ولی پریود نمیشدم باهاش🥲😭نمیشه تا اخر عمر هم اینا رو خورد دارم روانی میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام داری؟؟😭

اره ۷۸ ماه موهام هبچب ازش نمونده علاعم دیگه ای تدارم سیل و فیناستراید یک ناه کاانل ریزشمو قطع کرد ولی هین مصرف از ماه دوم دوباره برگشت ریزشم دوماه دیگم عقدم هر شب ققط گریه میکنم ولسه موهام

اره ۷۸ ماه موهام هبچب ازش نمونده علاعم دیگه ای تدارم سیل و فیناستراید یک ناه کاانل ریزشمو قطع کرد ول ...

من از ۱۷ سالگی تا الان ک ۲۴ سالمه هر گوهی خوردم بی فایده بود میفهمم خیلی سخته ریزش شدید زودم چرب میشه موها نازک کلی سفیدم دارم🥲 پشمام عین مردا شده رونام و بیکینی و پاچه هام پر مو ضخیم و سیاه🥺😭حالم از خودم به هم میخوره اسپیرونولاکتون خوب بود برا موهام ولی پریود نمیشدم باهاش😑😑😑

من از ۱۷ سالگی تا الان ک ۲۴ سالمه هر گوهی خوردم بی فایده بود میفهمم خیلی سخته ریزش شدید زودم چرب میش ...

تحت درمان نبودی؟ خب کنارش ضدبارداری برای پریودت میخوردی اسپیرونولاکتون پریودو شاید بیشترو زودتر کنه ولی فک نکنم قزع کنه اخه هورمون مردونرو کم میکنه فقط

من از ۱۷ سالگی تا الان ک ۲۴ سالمه هر گوهی خوردم بی فایده بود میفهمم خیلی سخته ریزش شدید زودم چرب میش ...

تیترونتم اگه بالاس باید ضدبلرداریو بده جواب نداد فیناستراید دوتاستراید مصرف کن 

عاح

نمیخوام اصلا قرص بخورم

یادمه با فیناسترایدم پریود نمیشدم و ال دی

کلی ال دی خوردم قبلا

همه این دارو ها گوهن🥲🥲🥲

عاحنمیخوام اصلا قرص بخورمیادمه با فیناسترایدم پریود نمیشدم و ال دیکلی ال دی خوردم قبلاهمه این دارو ه ...

برای تنبلی حتما متفورمین و اسپیرو تا اخر عمر حتی با اصلاح سبک باید باشه باور کن ضرر خود تنبلی بیشتر

حتی بخاطر این مشکل دلم نمیخواد اصلا ازدواج کنم

فقط بحث موهای سرم نی پشمام افتضاحه😔😔 ازدواج و سکسم ک ارتباط مستقیم داره طرف حالش ازم بهم میخوره😑😂