2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دبیر ریاضی نمی‌دونم

ولی دوستم تجربی بود سه سال ولی کنکور ریاضی داد و مهندسی معماری خوند

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

الان تاثیر معدل هستباید بری درسایی که مشترک نبوده نهاییشو بدیخودتم بخونی کنکور ریاضی بدیاره میشه

واقعا؟

آخه من عاشق ریاضی فیزیک هستم ولی خب به سرعت ظرفیت ریاضی پر شد و منم مجبور شدم تجربی ثبت نام کنم بخاطر همین چون آرزومه دبیر ریاضی بشم پرسیدم که میشه از طریق تجربی یا نه

نه الان برای کنکور فرهنگیان باید تو همون رشته درس خونده باشی و امتحانای نهایی همون رشته رو داده باشی ...

آخه چون این دوتا به هم مربوط هستند گفتم میشه یانه

چرا یه مدرسه دیگه نرغتی؟ هنوز دهمی؟میتونه تغییر رشته بدی ، دیر نیست

آره از مهر میرم دهم

کلا تو شهر ما دوتا دبیرستان دولتی برای ریاضی بود که پر شد الان شاهد هم پیش ثبت نام کردم ولی خب سهمیه ندارم نمی دونم چی میشه معدلم ۱۹/۱۲ شد 

آره از مهر میرم دهمکلا تو شهر ما دوتا دبیرستان دولتی برای ریاضی بود که پر شد الان شاهد هم پیش ثبت نا ...

باید میرفتی آموزش پرورش نامه میگرفتی که ثبت نامت کنن

غیرانتفاعی ام میتونستی بری

اگه سال بعد تغییر رشته بدی باید دهم ریاضیو خودت بخونی

باید میرفتی آموزش پرورش نامه میگرفتی که ثبت نامت کننغیرانتفاعی ام میتونستی بریاگه سال بعد تغییر رشته ...

خدا می‌دونه چقدر با خانوادم مسیر آموزش و پرورش رو طی کردیم ولی ظرفیت پر بود و نشد که بشه

حالا به نظر شما با این معدلم بدون سهمیه شانسی برای قبولی شاهد دارم یا نه؟