2777
2789

رفتم در موردش خوندم بنظرم رشته ی جالبی میومد و به نظرم یه کم عجیب بود چون رتبه ی پایین تری نسبت به دندون و پزشکی میخواد  و مصاحبه ام داره (زیر ۵۰۰ کشوری ) که تو قلم چی نهایت تا ۲۰۰ و خورده ای گرفته بودن

.

میخواستم بدونم اصلا بازار کار داره تو ایران یا فقط به درد مهاجرت میخوره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم ارشد بیوتیک دانشگاه الزهرا تهران خونده بود ازدواج کرد رفت امریکا برای ادامه تحصیلرشته خوبیه

بیوتکنولوژی فرق میکنه با دکترای پیوسته اش  اون زیر ۱۰ هزار  هم احتمال داری بیاری ولی خب پیوسته اش نه 

شندیدم یه حقوقی هم مثل فرهنگیان  دارن نمیدونم درسته یا نه 

برام خیلی عجیبه چرا با همچین رتبه ای میرن این رشته  دوست داشتم دلیلش رو بدونم 

۳ ظرفیت داشت پارسال از ریاضیاسمش زیر ۵۰۰ هست اکثرا زیر ۱۰۰ فوقش ۲۰۰ پر میشهمیگن یجوری کزدن شرایط مها ...

من از یکی شنیدم گفت که بیوتک پیوسته  یه حقوقی مثل دانشگاه فرهنگیان هم دارن  ولی صحتش رو مطمعن نیستم 

من از یکی شنیدم گفت که بیوتک پیوسته یه حقوقی مثل دانشگاه فرهنگیان هم دارن ولی صحتش رو مطمعن نیستم

اینو نمیدونم 

ولی خب احتمال بده شاید زیر ۱۰۰ کشوری بوده رتبه ی اونی که اینو گفته

چون به زیر ۱۰۰ های ریاضی فکر میکنم امسال ۴۱ میلیون حقوق میدادن