2777
2789
عنوان

مجبورم چند روز دیگه بمونم خونه مامانم خواهرم اینا مدام دلمو میشکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باورت میشه شوهرم بخاطر اینکه منو دخترم قراره چند روز اینجا باشیم چند جور میوه ۴ مرغ گوشت چرخ کرده خو ...

همین چیزها هم باعث حسودی بیشترشون میشه.

تو خیلی از خونه ها همین خبرها هست، 

تربیت نسل جدید خیلی سخت تر شده، اینستا هم که مرتب بی ادبی را تبلیغ میکنه.

باورت میشه شوهرم بخاطر اینکه منو دخترم قراره چند روز اینجا باشیم چند جور میوه ۴ مرغ گوشت چرخ کرده خو ...

خب سعی کن یه ناهار بری ادم باید جایی باشه که خواهانش باشن خواهر منم قبلا همش میومد ما اذیت بودیم بعد که متوجه شد رفت به زور میره خونه بابام اینا وقتی میره همه خوشحالن شبم نمیمونه اصلا یه کم که خودتو بگیری دم دستش نباشی ببین چطور راه میوفتن دنبالت یه کم سر سنگین شو بیرون برو 

🥰🥰

۱۸ سال ازدواج کردم دوتا بچه دارم میرمم زیاد کار نمیکنم مامانم نمیزاره تا از در میریم تو مامانم میگه ...

من عمه هام اینطورن باید همش هرروز بزن خونه مادر جونم اگر نرن مادرجون من می‌ره خونشون 

عادت کردن چندساله به همین کار 

والا آدم با دبه آب بشوره یکی به جای کمک بیاد متلک هم بندازه درد دارهچون بزرگتر هستی همه باید لال بشن ...

چند روز آب روستا قطعه ...داداشم میگفت شدیم مثل انیمیشن رنگو که سر آب رو هم تفنگ میکشن ...مامانم میخندید میگفت مرده اینجا بمیره آب نیست غسلش بدن ...حرف من شد متلک؟

چرا باید به خانوادم متلک بگم؟

آره چون بزرگترم چون خودشونم میدونن چقدر به دادشون رسیدم چون همین خواهرم میدونه پارسال میخاستن یه کاریو برخلاف میلش انجام بدن چقدر سپر بلاش شدم چون میدونه برای اینکه بره دانشگاه چقدر دارم خودمو به ابو آتیش میزنم اره باید لال بشه 

خب سعی کن یه ناهار بری ادم باید جایی باشه که خواهانش باشن خواهر منم قبلا همش میومد ما اذیت بودیم بعد ...

مجبور بودم برم ...هر کدوم از خانوادم یا فامیلی راهش میوفته شهر ما حتما بهم سرمیزنه میگن مهمون داری ...همین خواهرم با دوتا از دوستاش قبل عید اومد پنج روز خونه من بود اینقدر خوش گذشت میگفت دوستام گفتن خاستی بری حتما مارم خبرکن بیایم دوباره ...چی بگم دیگه...

مجبور بودم برم ...هر کدوم از خانوادم یا فامیلی راهش میوفته شهر ما حتما بهم سرمیزنه میگن مهمون داری . ...

عزیزم ناراحت شدم بنظرم برو تو اتاق گریه کن بیان بهشون بگو من خواهرم یه حرف بدی بم زد چند سال قبل رفتم گریه کردم اونم گریه کرد مامانم کریه کرد دیگه خیلی حواسشون بهم هست شاید بچه بازی باشه ولی بهتر از خشم و کینه است نسبت به خواهر اینجوری تو هم یه رفتار بدی نشون میده بینتون خراب میشه برو بشین ناراحت حداقل اگه گریت نیومد

🥰🥰

عزیزم ناراحت شدم بنظرم برو تو اتاق گریه کن بیان بهشون بگو من خواهرم یه حرف بدی بم زد چند سال قبل رفت ...

پارسال یه قرعه خونگی نوشتم با همسایه های خودم براشون مامانم فقط دو قسط اولش رو تونست بده ماهی ۵۰۰ دادم به جاشون گفتم فقط فشار نیاد بهشون 

قرعه دراومد ۵ تومن بود یادم نیست طلا چقدر بود اون موقع اما دادمش یه جفت گوشواره حلقه زیر ۱ گرم آوردم دادمش خواهرم 

مامانم گفت ما فقط دو قسطش دادیم حق خودت بود ببریش گفتم نه مامان روز اول به اسم شما نوشتیمش من دلم نمیاد ببرمش ...الان خواهرم رفته سوراخ دوم گوشش انداخته ...چقدر دیگه بگم چیکار کردم براشون حتی اگه متلکم انداختم به حرمت یوی از همین خوبیا تو روم واینمیساد من ازشون دورم حتی نشده دخترم گاهی بزارم پیشش اکه خانواده بقیه حداقل تو بچه داری کمکشون میدن من برای اونم زحمتشون ندادم