2777
2789

مجبورم تا سه روز دیگه بمونم اینجا بخاطر یه کاری 

خونه خودم شهر دیگس 

دیروز سر یه موضوعی با داداشم بحثم شد جلو چشم شوهرمم هرچی میگفتم سه تا روش جواب میداد ۱۳ سال از من کوچیکتره مامانمم اصلا چیزی نگفت بهش 

امروزم اب قطعه خواهرم داشت با دبه می‌شست ظرفارو خندیدم گفتم فوقالعاده بهداشتی براق شد تو صورتم گفت تو بیا بگو چیکار کنیم گفتم یعنی واقعا نفهمیدی شوخی کردم؟معلومه کاری از دستمون بر نمیاد جز این چرا اینقدر حرفای من براتون درد داره انگار دشمن حرف میزنه باهاتون برگشت گفت آخه خودتم نمیدونی چی از دهنت در میاد ..خیلی خیلی دلم شکست من از خواهرم ۷ سال بزرگترم دوماه پام نخورده به خونه مامانم این نیست بگی مدام در رفت و آمدم حرمتی بینمون نمونده سه روز پیش اومدم تا ۲۸م میمونم ...دلم از این میسوزه لقمه دهن خودمو درمیارم میدم خانوادم چرا اینقدر بی حرمتم بینشون...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میفهممتسعی کن بیشتر بری بیرون تو خونه نمونوقتی هم هستی تو یه اتاقی یه گوشه ای بشین زیاد هم صحبت ن ...

وقتی نتونم خونه پدرم در آرامش باشم دیگه حرفی نمیمونه.....

ولی به نظر من وقتی خواهرت داشته با اون سختی ظرف می شسته

اصلا حرفت قشنگ نبود

درست تر این بود بری کمکش بدی نه اینکه اینطوری بگی

اینکه بهت گفته نمیدونی چی از دهنت در میاد، روش یه کم بیشتر فکر کن .‌‌‌...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من جات بودم همین الان میرفتم بعدشم شما هم سعی کن کمک کنی بخور و بخواب تنباشه

باورت میشه شوهرم بخاطر اینکه منو دخترم قراره چند روز اینجا باشیم چند جور میوه ۴ مرغ گوشت چرخ کرده خوراکی خریده گفته به مامانت اینا فشار نیاد خودمم چون خواهرشوهرام میان خونم اذیت میشم از اینکه بهم میریزن همش میگم وظیفه خودمو بدونم کمک کنم

درست میگیواقعا وقتی ازدواج کردی و بری خونه مامان در حد چند ساعت میتونن تحمل کنن و تمام

من هر روز نرم خونه مامانم بیست دفعه زنگ میزنن خواهرمو ازدواج کرده هی بهم زنگ می‌زنیم میریم اونجا