2777
2789
عنوان

عفونت و خارش شدید

99 بازدید | 17 پست

بچه ها شدیدا خارش دارم و عفونت 

دکتر شیاف کلیندامایسین نوشت استفاده کردم ولی خوب نشدم بشدت خارش دارم پاپ اسمیر هم دادم هنوز 

جواب نیومده

امروزم ترشح زیاد میاد ازم خیلی زیاد...از عفونته ترشح؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلوتریمازول بزن ی روزه خوب میشی منم اینجوری بودم زدم خوب شدم.من خارشم خقلی شدید شدید شدیدبود

عکس از پماده نداری بفرستی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

کلوتریمازول بزن ی روزه خوب میشی منم اینجوری بودم زدم خوب شدم.من خارشم خقلی شدید شدید شدیدبود

برا من قرصشو دارم میشه باانگشت بزنم؟ چون یک بار با اپلیکاتور زدم زخم کر و شدیدا خونریزی داشتم تا چند روز دیگه استفاده نکردم همون جور موند دیگه ترسیدم بزنم

برا من قرصشو دارم میشه باانگشت بزنم؟ چون یک بار با اپلیکاتور زدم زخم کر و شدیدا خونریزی داشتم تا چند ...

اره دستتو خوب بشور برو حموم واژنتو قشنگ باصابون بشور بایه پارچه تمیز خشک کن بعد پومادو بزن .

یه دوروز بزنی کافیه ببین عالیه من دیگ ازاون ب بعد خارش نگرفتم اصلا همینجوری ک گفتم بزن.

قیمت پوماده هم من گرفتم چهل تمن

آقایون  ب من درخواست بدید ببینم شرفتومیبرم ب نی نی یارم اطلاع میدم🤬