2777
2789

مشکلتون چیه

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جداشون ازش

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

شما چطوری میخواستی بدون خونه زندگیت رو شروع کنی آدم با مادر خودش هم تو یه خونه کلی اختلاف سلیقه داره، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

من باشم بی سرو صدا و بی هیچ حرف و گله ای تمومش میکنمرک گفته نمیخواد دیگه پیگیرش نشو خودتو کوچیک میکن ...

دیگ بهش پیام نمیدم رک حرفشو زده 

پیام من بد بود یعنی بنظرت 

دیگ بهش پیام نمیدم رک حرفشو زده پیام من بد بود یعنی بنظرت

یکم خودتو خیلی دست پایین گرفتی و کوچیک کردی 

باید کوتاه میپرسیدی اگه نمیخوای ادامه بدی بگو همین

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
یکم خودتو خیلی دست پایین گرفتی و کوچیک کردی باید کوتاه میپرسیدی اگه نمیخوای ادامه بدی بگو همین

وای آره  اما از حرص اعصبانیت بود 

میگم وقتی منو نمیخای پیام میدم بلاک کن برو طلاق بده تمومش کن چرا بازی می‌کنی با من میاد میگه بیا. زندگی کن میام دم در می‌برمت میگم خودم عروسی میگیرم میگ ن نمیشه بعد میگه خودت بگیر  اما من نمیام تو عروسی میگم باشه با لباس عروس میام دم درتون به غیرتت بر نمیخوره میگ نه 

ن دیگ هرچقدر پیگیر میشم بدتر خرابم میکنه

عزیزم برای خودت ارزش قائل شو جوری برو ک حسرتت ب دلش بمونه خطتو عوض کن،دیگه پی شو نگیر،زندگیتو بساز بزار حسرت بخوره ک ازدستت داده

عزیزم برای خودت ارزش قائل شو جوری برو ک حسرتت ب دلش بمونه خطتو عوض کن،دیگه پی شو نگیر،زندگیتو بساز ب ...

عقدیم آخه باید درخواست طلاق بده 

بنظرت اگر طلاق بده هست چرا شرط شروط می‌زاره  چرا دنبال اینه آزار اذیتم کنه اول میگ نمیخام بعد پیام میدم جواب میده  و بی احترامی می‌کنه 

وای آره اما از حرص اعصبانیت بود میگم وقتی منو نمیخای پیام میدم بلاک کن برو طلاق بده تمومش کن چرا با ...

عزیزم مردی ک تو نامزدی اینه وای ب حال بعدش

ببوسش بزارش کنار دیگه جوابشو نده،بزار خودش اقدام کنه برای جدایی پیام داد بلاک کن،بزار خانوادت راجب مسائل دیگه صحبت کنن

واقعیتش اون نمیخوادت وگرنه تو نامزدی همه دور و بر زنشون میچرخن بهترین مراسم و میگیرن 

برو و حسرتتو ب دلش بزار

فقط اگه با کس دیگه ای خواستی ازدواج کنی  یکم خودتو دست بالا بگیر بزار برات تلاش کنن

نگو خودم جشن میگیرم نگو فلان میکنم

بگو این جشن و میخوام این مراسمو میخوام ،هرچی خودتو بالاتر بگیری انگار عزیزتری تو این دورو زمونه