2777
2789

چند سالته؟عمل لیزیک و مشابهش همشون عوارض داره.. قرنیه نازک میشه بعدش باید تا اخر عمر حواست باشه ضربه ب سر و چشمت نخوره چیز سنگین بلند نکنی وووو 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
چند سالته؟عمل لیزیک و مشابهش همشون عوارض داره.. قرنیه نازک میشه بعدش باید تا اخر عمر حواست باشه ضربه ...

خب اینطوری عینک هم دوست ندارم

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته؟عمل لیزیک و مشابهش همشون عوارض داره.. قرنیه نازک میشه بعدش باید تا اخر عمر حواست باشه ضربه ...

عزیزپ پس باید چیکار کرد من نمره چشمام نیم بود اصلا دکتر میگفت عینک نزن.. چن روزه احساس میکنم ۲ شده.

فقط ۱ هفته ست اینطور شده. خیلی عجیبه!! هیچ جا رو درست نمیبینم .. جرات نمیکنم برم دکتر بدونم نمره چند شده!

ممکنه بخاطر مریضی ای چیزی اینطور باشه خوب شده باشه؟یهو اینطور شد.. خیلی ناراحتم.. 

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

عزیزپ پس باید چیکار کرد من نمره چشمام نیم بود اصلا دکتر میگفت عینک نزن.. چن روزه احساس میکنم ۲ شده.ف ...

حتمابرو چکاب ببین از چیه.. اره ممکنه  .. من عمل کردم برگردم عقب هرگز عمل نمیکردم .. یبار ضربه خورد سرم کلی مگس پران اومده جلو چشمم و یک ستاره براق از جلو چشمم تکون میخورد ک زجاجیه شل شده بود چقدر دکتر دوا کردم یکم بهتر شد باز ۳سال بعد حواسم نبود ک مبشه دوماه پیش حوله شستم سنگین شد بلند کردم اون یک چشمم باز اینجور شد خیلی اذیتم حتی تار شد و ضعیفی برگشته . تو یکی از تاپیکای بچه ها نوشته بودن ک از بستگانشون ک دکترن در امریکا.. پرسیدن گفتن ب همین دلیل ک عوارضش زیاده خود دکترا هم چشمشونو عمل نمیکنن... کاش زودتر دیده بودم عینک میزدم اما عمل نمیکردم‌.. من برادرم ۲۰سالگی عمل کرد الان در ۴۰سالگیش تنبلی چشم گرفتن باز هم ضعیف شده

حتمابرو چکاب ببین از چیه.. اره ممکنه .. من عمل کردم برگردم عقب هرگز عمل نمیکردم .. یبار ضربه خورد س ...

ای وای من چقدر بدددد...

بخدا حاضرم سرطان داشته باشم و ضعیفی چشمم ازون باشه ولی ضعیف نشده باشه.. سرمه اثمد گرفتم میخوام بزنم راه دیگه ای هست یذره بهتر شه؟انقدر ناراحتم خدا میدونه

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

ای وای من چقدر بدددد...بخدا حاضرم سرطان داشته باشم و ضعیفی چشمم ازون باشه ولی ضعیف نشده باشه.. سرمه ...

خدا نکنه... برو چکاب .. ضعیف ک ن درمان نداره مگر عینک یا عمل ک اونم عوارضاشو گفتم