2777
2789
وای آخه حالا که فکر میکنم اصلا آدم عیر سنتی نیستمعجب اشتباهی کردمسیاست ندارم

انقدر زود تسلیم نشو

وقت بذار

یهو دیدی بعدا پشیمون شدی که الکی از دستش دادی و هیچ تلاشی نکردی

چون کیس خوب همیشه پیدا نمیشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
انقدر زود تسلیم نشووقت بذاریهو دیدی بعدا پشیمون شدی که الکی از دستش دادی و هیچ تلاشی نکردیچون کیس خو ...

آخه حس میکنم ظاهری اونجوری به دلم ننشسته

منتظر بودم اخلاقش دستم بیاد

که اونم یه شهر دیگست و ارتباطمون سخته

خسته شدم🫠

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بهش نگم به خانوادت بگووفلان؟

اون اگ قصدش جدی باشه خودش ب خونواده اش میگه

همسر من از همون ماه های اولی ب خونواده همه چیو گفته ولی من تا نشناختمش رگ خوابش دستم نیومد نذاشتم بیاد جلو 

پول و ماشین و شغل و خونه خیلی مهمه اما از اخلاق و رفتار مهم تر نیس، تمرکزتو بذار رو اخلاق و رفتارش... تندخوعه یان ،خسیس هست یا نیست،بی احترامی میکنه یا نمیکنه،توو بحث و دعوا توهین رو زبونشه یا ن

هیزی درمیاره یا درنمیاره، همیشه قولاش قوله یا بدقولی داره، صداقتش ابدیه یا مقطعی  و خیلی چیزای دیگه ک ب شناخت دقیق اینا زمان زیادی نیاز داری 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

آخه حس میکنم ظاهری اونجوری به دلم ننشستهمنتظر بودم اخلاقش دستم بیادکه اونم یه شهر دیگست و ارتباطمون ...

حالا یه دو سه ماه وقت بده، اگه دیدی همینجوریه دیگه ادامه نده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

اتفاقا ازدواج سنتی رو بیشتر می‌پسندم چون اول با شرایط طرف آشنا میشی بعد کم کم عاشقش میشی یه انتخاب کورکورانه نیست از روی دوست داشتن 

شرایط اقتصادیش که برای یه جوون 23 ساله واقعا اوکیه، اخلاقی هم زیاد با هم کافه و بیرون برید

واضح بهش بگو اگه قرار باشه آشناییمون بیشتر باشه باید بیشتر همو ببینیم 

یه دکتر روانشناسی میگفت کار اشتباهه خانواده های ایرانی اینه مدت آشنایی رو میکنن 6 ماه و اونوقت تو این مدت کلا 6 بار همو میبینن و این اشتباهه 

باید دیدار زیاد در مدت زمان فشرده تر باشه که بیشتر با هم برخورد داشته باشن پسره وقت نقش بازی کردنم نداشته باشه 

شما هم یسری سوالات اصلی که واست مهمه رو در طی قرارها بپرس. اگه چیزی به ذهنت نمیرسه از گوگل پیدا کن

در کل باید نقاط اشتراک باهم زیاد داشته باشید 

چیزایی مثل برابری زن و مرد و بچه داشتن یا نداشتن و نمیدونم این موارد 

اخلاقشم باید خیلی دقت کنی 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

اشتباه ما رو نکن وقت زیاد بزار بین ۳ ماه تا ۶ ماه افتادید توی رابطه وقتی شکل گرفت مشاوره رو برید ما ...

آره واقعا 

ولی تو این مدت باید قرار زیاد داشته باشیدا نه اینکه صرفا بگی خب 6 ماه باهم بودیم 

مشاوره هم حتمااا برید که ازتون تست بگیره، سه نوبت رسمی و درستشه

مشخص میشه میتونید با هم زندگی کنید یا نه 

نظر مشاور اگه پخته باشه بشدت اهمیت داره 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

اصلا اونجوری نیست ک بگه بریم بیرون واینااز چت کردن خسته شدمکلا خسته امبعضی وقتا میگم نکنه منو سر کار ...

رک بهش بگو کاملا اشتباهه برخورد حضوری با فضای مجازی خیلی فرق داره 

بهش بگو اگه قراره جدی به این موضوع فکر کنم باید بیشتر همو ببینیم چون به این راحتی نمیتونم واسه زندگیم تصمیم بگیرم 

یعنی بهش نگم به خانوادت بگووفلان؟

او غیر رسمیه؟! 

من فکر کردم به صورت سنتی اومده و خانوادش در جریانه 

در غیر این صورت حرفای دیگم که گفتمو ول کن چون واقعا بعید میدونم خواستگار محسوب بشه میشه رل زدن 

و این رابطه ها هم به زودی به نتیجه نمیرسه 

و تازه خانواده پسره نمیدونه و بیشتر مجازی هستید احتمالشو بیشتر میکنه قصدش سرگرمی باشه 

وگرنه خیلی گنگه شرایط 

او غیر رسمیه؟! من فکر کردم به صورت سنتی اومده و خانوادش در جریانه در غیر این صورت حرفای دیگم که گفتم ...

مجازی هم خب آدمه دل داره، خوشش میاد

الان خیلیا کلا از در دوستی میرن خواستگاری

مهم اینه استارتر وقت کافی بذاره واسه رابطه اشون 

شناخت لازم رو بدست بیاره

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

اصلا انگار حوصله ندارمنمیدونم چطور باید بشناسمخستم🙂😂

خب طول میکشه 

باید سبک سنگین کنی 

زیاد سخت نگیری 

ولی راجب چیزای مهم صحبت کنید همین اول کاری 

مهریه 

رسم و رسوم 

عروسی 

وضعیت مسکن 

جاااااانه عمت لایک نکن ! 

مجازی هم خب آدمه دل داره، خوشش میادالان خیلیا کلا از در دوستی میرن خواستگاریمهم اینه استارتر وقت کاف ...

اتفاقا تا چندسال پیش شاید اینطوری بود ولی الان جوونای دهه 75 به بعد اکثرا واسه سرگرمی وارد رابطه میشن، مخصوصا ذات پسر که واقعااا غیرقابل اعتماده 

اگه جدی باشه و به قصد ازدواج یه حرفی وگرنه اینکه کلا به صورت مجازی حرف بزنی و اتفاق خاصی نیفته نمیشه 

الان دختر و پسره همخونه ان و بیست چهاری کنار هم بازم خیانت و زیرآبی رخ میده 

باید از طرف خیلی مطمئن باشه