2777
2789

بچه ها عقدم من بعد پدرم اصلا جواب زنگ پدر شوهرم رو نمی‌ده شوهرم باید بهش سه بار زنگ بزنه تا جوابش بده خیلی زشته اونا واقعا بد نیستن زندگیم خوبه تا الان خیلی احترام میزارن به ما الآنم بخاطر مکه داداشم زنگ زد بابام جواب نداد منم عصبی شدم گفتم ابرو منو می‌بری بخدا دیگ نمی‌دونم چه دروغی ب خانواده شوهرم بگم

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

بگو بابام اصلا اهل گوشی نیست ، به زور گوشی دستش میدیم ، ارتباط برقرار نمیکنه و حوصلش نمیکشه 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیاز نیست دروغ بگی کار تو اشتباهه ب بابات توهین میکنی 

بابات جواب نمیده خب ک نمیده 

بگو سرکاره دستش بنده 

هر فکری دوست دارن بکنن عجبا 

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
نیاز نیست دروغ بگی کار تو اشتباهه ب بابات توهین میکنی بابات جواب نمیده خب ک نمیده بگو سرکاره دستش بن ...

آبروم می‌ره 

نیاز نیست دروغ بگی کار تو اشتباهه ب بابات توهین میکنی بابات جواب نمیده خب ک نمیده بگو سرکاره دستش بن ...

بابام خونه بود داداشم از مکه اومده بود 

با پدرت صحبت کن و بهش بگو عواقب این رفتارت بعدا برای من بد میشه 

بگو اگر شما به اونا حرمت نذارید کم کم اونا هم رویه شون رو عوض می کنن و به من احترام نمیذارن 

با آرامش باهاش صحبت کن ، شاید دلخوری داره ، سعی کن ریشه کارش رو پیدا کنی 

از طرفی تو خانواده همسرت بگو بابا اهل گوشی نیست و ما هم زنگ میزنیم جواب نمیده

یه کم مدیریت کن تا ببینی داستان چیه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
با پدرت صحبت کن و بهش بگو عواقب این رفتارت بعدا برای من بد میشه بگو اگر شما به اونا حرمت نذارید کم ک ...

گفتم بهش مامانم هم میگه براش مهم نیست 

ای بابا😞😞😞سعی کن کاری کنی که بیشتر به مامانت زنگ بزنن

بخدا دیگ آبروم رفته نمی‌دونم چقد پنهون کاری کنم هی بگم ببخشید