2777
2789

سه ماهه ک همو میشناسیم از طریق اینستا و الان محل کارمون یکیه.و دوهفتس ک پیشنهاد داده بیشتر اشنا شیم واسه رابطه

لطفا کامل بخونید نظر بدین برام مهمهههههه

نکات مثبتش:قدش بلنده،هیکلش خیلی خوبه بدنسازه حرفه ایه،ظاهرش در کل خوبه،به نظر مثل بیشتر پسرای الان،اصلااا حرف از رابطه جنسی و ... نزده و بیشتر حرفاش در راستای شناخت روحیات و علایقمه و میگه که قصدش رابطه جدیه نه مسخره بازی.به نظر میاد خسیس نباشه.خیلی صادقه و خیلی خودشه یعنی ادا در نمیاره و پسر با خانواده ایه

نکات منفی:موتور داره ماشین نداره ولی از ماشین باباش میتونه استفاده کنه.اخلاقش حس میکنم یکم تنده و حس میکنم ازیناس ک زود از کوره در میره هرچند هنوز مطمعن نیستم.شوخ طبعه ولی یکمم ازیناس ک غر میزنه و وایب منفی میده به ادم.یعنی ادم با نشاطی نیس درکل.حدود روزی ۱۲ ساعت سرکاره و تایم ازادش خیلی کمه.سر چیزای کوچیک و جزییات خیلی حساسه و سریع ناراحت میشه و با حالت گلایه حرف میزنه نه اروم و منطقی.وسط حرف ادم میپره و اصلا صبور نیست.

من قصدم ازدواج نیس فعلا و فعلا تو این سر میخام یه رابطه فاب داشته باشم.هر دومونم ۲۶ سالمونه

نظرتونو بگید این شخص واسه یه رابطه معمولی خوبه یا ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منفیاش خیییییلی مهمن

شما که قصدت ازدواج نیست اگر وارد رابطه بشی وابسته نمیشی؟؟؟

اگر نمیشی میتونی عاقلانه و منطقی تصمیم بگیری اکیه

اگر میدونی وابسته میشی این منفیا خیلی مهمه اذیت میشی

شوهر من تمام این نکات منفی رو داره و من واااقعا روانم فرسوده شده

نبود اختلاف سنی مشکلاتی رو ایجاد میکنه، باید تلاش زیادی کنید تا از این چالش عبور کنید.

این که وایب منفی میده رو خوب بررسی کنید. روحیات بهتر هست شبیه به هم باشه. ممکنه شما دم بزرگ تری داشته باشید ولی او سریع از چیزی ناراحت بشه. 

منفیاش خیییییلی مهمنشما که قصدت ازدواج نیست اگر وارد رابطه بشی وابسته نمیشی؟؟؟اگر نمیشی میتونی عاقلا ...

نه من فقط واسه وقت گذرونی میخامش چون واسه ازدواج معیارام متفاوته ولی الان شرایط ازدواج و اون شخصی ک میخامو ندارم.

ولی حتی این شخص با این مشخصات مکالمه هم باهاش برام سخته چون حس میکنم عصبیه یکم.ولی از بقیه نظرا پسر خوبیه مثلا دست نمیزنه بهم یا اگه یکم ناراحت شم سریع عذر خواهی میکنه .نمیدونم چکار کنم واقعا.چون خیلی وقته تنهام

خوب نیست ۱۲ساعت نیسته چطوری میخوای شناخت پیدا کنی علم غیب داری😐🤨

۵ تا تاپیک پایین تر خانمی نوشته شوهرم شغل داره، ولی درآمد کافی نیست. باید شغل دوم داشته باشه و روز های تعطیل هم سر کار بره. خیلی تنبله. نوشتم نفر اول خودتون از اون وضع ناراحت میشید...

رابطه فاب داشته باشی ک چی بشه؟ اگ خودت اوکی هستی ک چنسال دیگ این رابطه تموم بشه برو تو رابطه وگرنه کیس ازدواجی فرق داره چون ب دید همسر نگاش میکنی ممکنه ببینی بدردت نمیخوره اما رابطه معیار و ملاک خاصی نداره میمونی و رابستگی پیش میاد و تو گل گیر میکنی.این آقا ظاهرا شرایط مالی ازدواجم نداره

نه من فقط واسه وقت گذرونی میخامش چون واسه ازدواج معیارام متفاوته ولی الان شرایط ازدواج و اون شخصی ک ...

وقت گذرونی ؟!😮😔

یکم انصاف داشته باش،برای وقت گذرونی برو آهنگ گوش کن با این کارها نمیشه وقت گذروند

رابطه فاب داشته باشی ک چی بشه؟ اگ خودت اوکی هستی ک چنسال دیگ این رابطه تموم بشه برو تو رابطه وگرنه ک ...

که انقدر احساس تنهایی نکنم...اخه همه دوستام و هم سنو سالام یه پارتنر دارن.من چند ساله ک تنهام و هرپیشنهادی ک بهم شدو رد کردم و تنهایی دیگ داره اذیتم میکنه

که انقدر احساس تنهایی نکنم...اخه همه دوستام و هم سنو سالام یه پارتنر دارن.من چند ساله ک تنهام و هرپی ...

این راهش نیست اینجوری بیشتر اذیت میشی چون ب طرف علاقه مند میشی اما آینده ای باهاش نداری.