کیک هویج و گردو مواد لازم:
آرد دو لیوان
روغن مایع یک لیوان سرخالی
شکر یک لیوان
تخم مرغ چهار عدد
هویج رنده شده دو لیوان
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سر خالی
وانیل یک قاشق چایخوری سر خالی
زعفرون دم کرده دو قاشق غذاخوری سر خالی
گردو خرد شده نصف لیوان
دارچین یک قاشق چایخوری
طرز تهیه: ابتدا فر رو روشن کنید روی ١٨٠ درجه قرار بدید چهار تا تخم مرغ رو داخل کاسه بزرگ بشکنید شکر رو اضافه کنید و وانیل رو هم همینطور با همزن دور تند هفت دیقه بزنید تا رنگش روشن بشه و کاملا غلیظ و کش دار بشه بعد روغن مایع رو اضافه کنید و با همزن بیست ثانیه بزنید حالا روی یک لیوان از آرد
ها بکینگ پودر رو بریزنید و خالیش کنید داخل الک و رو مواد قبلی الک کنید بعد دوباره لیوان بعدی رو الک کنید و( آرد رو از قبل دو بار الک کرده باشیدقبل از شروع به کار ) حالا با قاشق یا لیسک آرد رو به صورت دورانی در یک جهت هم بزنید و خیلی اروم تا ارد با مواد مخلوط بشه کاملا اروم هم بزنید تا پف مواد نخوابه حالا روی هویج ها زعفرون رو اضافه کنید و هویج ها رو به مواد اضافه کنید و همونطور دورانی هم بزنید حالا نصف لیوان گردوی خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنید توجه کنید. حالا کف و دیواره های قالب رو با روغن جامد چرب کنید بعد یکم با الک ا
آرد بپاشید بعد برعکس کنید آرد اضافه بریزه بیرون حالا مواد رو داخل قالب بریزید و بزارید تو فر طبقه وسط به مدت ٥٠ دقیقه ده دیقه اخر در فر رو باز کنید یه خلال دندون داخلش فرو کنید اگه مواد به کیک نچسبیده باشه یعنی پخته