2777
2789
عنوان

خداوکیلی اگر مریضید برید دکتر

356 بازدید | 27 پست

با صاحبان تاپیکهای فیک پربازدید یا غیر پر بازدیدم

چقدر راحت با احساسات  دیگران بازی میکنید

چقدر راحت دروغ میگید

بخدا این وقتی که میزارید واسه ساخت داستانهای آبکی ، اگر آجر چینی میکردید الان ۲۵۰۰ تا برج میلاد تو ایران داشتیم

از خودتون خجالت نمیکشید؟؟؟؟

بعضیها واقعا پاک و بی شیله پیله ، حرفهاتونو باور میکنن

کامنت میزارن، غصه میخورن.....

بخدا مدیونشون میشید

حالا مدالهای طلایی که با پربازدید شدن گرفتید رو لااقل بفروشید خرج روان بیمارتون کنید

مگه میشه یکی رو خواهرش اسید بپاشن با صورت سوخته بیارنش خونه باباش

مامانش غش کنه ، خواهره بیاد تاپیک بزنه بگه یکساعته رو خواهرم اسید ریختن؟؟؟؟؟؟🤐

مگه میشه یکی جاریش تو بیمارستان باشه ندونه شغلش چیه؟؟؟؟؟

مثلا خانواده شوهر میان میگن رفتیم خواستگاری دختری که تو بیمارستانه؟؟؟؟؟.🤐

مگه میشه یکی ، باباش زبون مادرش رو بریده باشه بیاد تاپیک بزنه بگه زبون مامانم بالا سرش افتاده؟؟؟؟؟.🤐

مگه میشه یکی پدرش بمیره ، جنازه اون وسطه ،بیاد بگه الان مهمونها میرسن لباس مشکی ندارم🤐🤐🤐🤐

خاک بر سرهاتون....

همین....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینستاهم کم نداریم ها

خانمه ویدیو گرفته داره ناله میکنه بچه کوچیکم زردی داره بزرگه مریضه من دیگه خسته شدم ولی خب از ویدیو گرفتنش جا نمیمونه

سر خاک تو عزا تو بدبختی همه جا دوربین دستشونه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن