شما هم اینجورید یا فقط من اینجوریم که هر وقت سوتین میخرم میام خونه می بینم اندازه نیست
حس میکنم شماره سایز هایی که روش میزنن رو همینجوری میزنن
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید میکنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم
من چند روز پیش رفتم گرفتم سایزمو گرفتم بعد رفتم خونه امتحان کردم دیدم تنگه دور کمرش رفتم تعویض کردم گفت کاپش فرقی نمیکنه شماره ها دور کمرش رو تغییر میده
من ۲ تا خریدم هیچکدوم اندازه نبود نذاشت تست کنم شماره الکی میزنن کثافتا
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
من چند روز پیش رفتم گرفتم سایزمو گرفتم بعد رفتم خونه امتحان کردم دیدم تنگه دور کمرش رفتم تعویض کردم ...
یعنی چی متوجه نشدم
یعنی شماره دور کمر با کاپ فرق داره؟؟
اخه از من مثلا ۷۵ گرفتم اوردم خونه دیدم هم دور کمرش تنگه هم کاپش
خودم موندم این به این کوچولویی چطور ۷۵ ه
عزیزم شاید همسرت این چند وقته خیلی سینه هاتو مورد تفقد قرار داده، سینه هات رشد کرده باشن
باوا عروسی نکردیم که هنوز 😂
من ۷۵ گرفتم بعد اومدم خونه امتحان کردم دیدم کاپش اندازه هست ولی دور کمرش تنگه رفتم تعویض کردم ۸۰داد ...
اندازه بندی داره
مثلا A B C
من الان که سرچ کردم فهمیدم باید به اینش هم دقت کرد