2777
2789
عنوان

بزرگ شدن سینه با آمپول🍋🍋

123 بازدید | 10 پست

سینه هام خیلی سایزش کوچیکه در حدی که نیم تنه رو پر نمیکنه و اعتماد به نفس برام نمونده از دختر ۱۶ ساله هم کمتره ۲۶ سالمه ازدواج کردم پسرفت کرد وزنمم بردم بالا تکون نخورد...

به نظرتون آمپولی هست که استروژن رو بالا ببره و باعث تجمع چربی تو سینه بشه یا هورمون زنانه رو زیاد کنه غذا خوردم سینه هام پر بشه؟

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

به نظرم اگه با ورزش هم اضافه نشده و با با اضافه وزن باید فکر پروتز باشین اگه خیلی ب اتون مهمه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اگه با ورزش هم اضافه نشده و با با اضافه وزن باید فکر پروتز باشین اگه خیلی ب اتون مهمه

به ورزش هییییییچ ربطی نداره چون چربی هست بافت سینه زنان 

با اضافه وزن بزرگ میشه 

اگه نشه ممکنه ژنتیک باشع

الان که این سایز سینه بهش ورزشکاری گفته میشهد ،توی بورسه و خیلی مورد پسنده . 

چکارش داری ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نه باشگاهم رفتم اب شد اصلا از اون مدل سینه کوچیک خوشم نمیاد میخوام بدونم همچین امپولی هست یا کسی تجربه استفاده داشته

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻
به ورزش هییییییچ ربطی نداره چون چربی هست بافت سینه زنان با اضافه وزن بزرگ میشه اگه نشه ممکنه ژنتیک ب ...

ورزش تا حدی تاثیر داره،ورزش بدنسازی باعث خوشفرم شدن اسکلت بندی بدن میشه و سینه رو به سمت خوشفرم شد و بیرون هدایت میکنه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
ورزش تا حدی تاثیر داره،ورزش بدنسازی باعث خوشفرم شدن اسکلت بندی بدن میشه و سینه رو به سمت خوشفرم شد و ...

نه اصلا عزیطم 

بافت سینه زنان از چربی هست و له هیییییییچ وجه حالت نمیکیره 

خودت چربی رو بگیر دستت،،،، فکر کن چربی رو مگه میتونی شکل بدی؟.؟؟ ابدا 

ولی بافت سینه مردان عضله هست سریع فرم میگیره 

باسن عضله داره فرم میگیرم 

اسکلت بدن یا عضلخ ربطی به چزبی ندارخ 

چربی فقط بزرگ یا کوچیک میشه

نه اصلا عزیطم بافت سینه زنان از چربی هست و له هیییییییچ وجه حالت نمیکیره خودت چربی رو بگیر دستت،،،، ...

😄

😄

چرا میخندی عزیزم 

چه اشکالی داره مثلا بخوای یاد بگیری؟؟؟؟ یا نظرت رو تغییر بدی 

بلاخره آدم همه چی رو که نمیدونه،،، همیشه هم که نباید مقاوت کرد و مخالفت کرد 

شما برو از ده تا مربی بپرس،،، تو گوگل بخون،،،

، 

در نهایت موفق باشی 

چرا میخندی عزیزم چه اشکالی داره مثلا بخوای یاد بگیری؟؟؟؟ یا نظرت رو تغییر بدی بلاخره آدم همه چی رو ک ...

همیشه با امثال شما تو سایت روبه رو میشم و جز لبخند  سعی میکنم عکس العملی نباشه تا بحثس خدای نکرده پیش نیاد معمولا هم دیگه جواب نمیگیرم ولی الان که براتون مهم بود و جواب داد منم یه جوا ب میدم بهتون چون وقتی که گذاشتید برام محترمه،من در جوابتون گفته بودم با حرکات ورزشی بدنسازی و اصلاحی میشه قفسه سینه رو خوشفرم کرد و به سمت بیرون هدایت کرد،شما تصور کنید دستتون زیر یه پارچه صافه و روی پارچه یه نیمدایره گذاشتید حالا دستتونو یه کم بیارید بالا چه اتفاقی میافته بله نیمدایره با بالا اومدن دست به بیرون میاد،حالا فکر کنید همین اتفاق بزای قفسه سینه که سینه روش قرار داره بیفته، سایز تغییر نمیکنه و من توی پاسخم به تغییر سایز اشاره ای نداشتم به برجسته تر شدن با انجام حرکات اصلاحی و بدنسازی اشاره کردم