2777
2789

همش خونه خونه خونه 

البته جایی هم ندارم برم . اطرافیان کلا از رفت و امد خوششون نمیاد . دپرس شدم تو خونه😑 حوصله پارکم ندارم هر روز . بیشت  ترجیحم اینه برم جایی بشینم باهاشون حرف بزنم از بس تو خونه تنهام

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خونه ی مادری، خاهری، سینما 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
پاساژ پروانه ایده ی خوبی می تونه باشه. یا اگر تهران نیستید، بازار جمعه محلی شهرتون.

آره درسته منم بازار شلوغ رو دوسدارم ولی برا همونم انگار انگیزمو از دست دادم

برو بیا شب این موضوع را بررسی کن.

الان دارم حاضر میشم برم یه امامزاده شبم بمونم . ولی باور کن اصلا نه حسشه نه انگیزه😑 ولی میرم ک بدتر ازین نشم

خونه ی مادری، خاهری، سینما

مامانم رفتن کربلا . خواهرامم باور کن دوس ندارن بری خونشون . با رفتارشون متوجه میشی منم نمیرم دیگه میگم ولش کن . کلا خواهرای مهربونی ندارم

بیرون تو خیابون قدم بزن برو کافه، رستوران، مرکز خرید اگه جایی زندگی میکنید که جای دیدنی داره

هوا گرمه قدم زدن تو خیابون نمیشه . کاقه رستوران یا هررر چی هم تنهایی دوس ندارم . رفتمم خوشم نیومد . تنهایی انگیزه همه چیو ازم گرفته