2777
2789
عنوان

مرد فرهنگی که بی فرهنگه🫨

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 62 پست
اره خیلی خوبیه بخدا خیلی مرد امنیه ولیگویا عادتشه مال محیط زندگیشه شهرستانیه🥲😭😅میترسم سرهمین اخر ...

ببین حق داری یکی مثل خودت مودب گیر بیاری

ولی خب اگه خیلی به دلت نشسته سوالایی که بچه ها تو تاپیک گفتنو ازش بپرس ، یکمم بیشتر باهاش آشنا شو و سوالای عمیق ازش بپرس ببین درونش چیه ،

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حق داری یکی مثل خودت مودب گیر بیاریولی خب اگه خیلی به دلت نشسته سوالایی که بچه ها تو تاپیک گفتن ...

سوالای عمیق چجوری ازش بپرسم؟مثلا چییی؟

🥲🤌🏻یکم کمکم کن،😅

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
تربیت خانوادگی ش ضعیفه

خیلی مودبه ولی این کلماتو راحت میگه،🥲برعکس باشخصیتن

حس میکنم تاثیر دوستاشه

تو خیلی سفتی 

اکثر مردا همینن 

البته معمولا تو دوران اشنایی نشون نمیدن 

یکم عجیبه که الان داره نشون نمیده البته بد هم نیست دیگه میدونی چطوریه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

بخدا تحصیلات نی همه چی یکیو میبینی ک با دیپلم توروهمه جووووره میفهمه عین گوه پشتته یکیم مث من بدبحت ...

اینم هست ولی توقعم از یه ادمی ک ارشد داره وفرهنگیه بیشتر بود خببب🥲😓

تو خیلی سفتی اکثر مردا همینن البته معمولا تو دوران اشنایی نشون نمیدن یکم عجیبه که الان داره نشون نمی ...

اره صاف. وساده اس ریا نداره 

اره اکثرا همینن ولی باشخصیت مثل خودم میخام

😓خیلی ناراحت شدم نمیدونم چ کنم خب

الهام خانمی این اقا باشما راحته که اینجور حرف میزنه باهات.اگرراحت نبود نمایشی بود اداهاش.سمی بودن چیه میگید.مثلا میخاد زنش بسه خب.شماها تو خونتون شوهراتون رسمی مگه حرف میزنن.اصل اینکه جلو بقیه موادبه.خودتم‌میتونی روش کار کنی اگر این مدل دوست نداری.

ولش نکن عزیزم

مهم نیست اکثرا همینطورن

😓🥲چ بدددد مودب دوست داشتمممم مثل خودم متین آقا ازاینا ک کتاب زیاد میخونن قشنگ حرف میزنن،😍🤌🏻

الهام خانمی این اقا باشما راحته که اینجور حرف میزنه باهات.اگرراحت نبود نمایشی بود اداهاش.سمی بودن چی ...

جدی؟

باشه عزیزم پس بیشتر میشناسمش🥲