2777
2789
عنوان

تجربه من از روانشناس 😪😪😪😪😪

229 بازدید | 27 پست

بخدا بچه ها فقط به فکر پولن این ماه چهارخرج کردم یکیشون مث بز نگاه میکرد(مجید درویشی)

اونیکی کلمات قلمبه میگفت جا راه حل دادن کلمات پزشکی که من اصلا نمیدونم چیه(باز این بهتر وبا سوادتر بود)(خانم ملکی)

اونیکی نقشه مغزی گرفت بخاطر جیبش(شبنم کریمی)اول قشنگ تخلیه اطلاعتم کرد بعد همونا نوشت رو کاغذ🤣🤣🤣

کرمانشاهی هستم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باچت جی پی تی حرف بزنید

این توصیه هارو نکنید واقعا 

مشاور دو جهتی به موضوع نگاه میکنه 

اما این ربات هرررر چی شما بهش بگی در اکثر مواقع حق با تو هست 

برگردی بگی من خیانت کردم چون احساس تنهایی میکردم و صد تا بدی دیگه بگی میگه میفهمم احساس تنهایی خیلی بده اگر گقتی و همسرت گوش نداده پس خوب کردی که خیانت کردی!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

روانشناس خوب پیدا کردن سخته 

از کتاب و پادکست کمک بگیر

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اره من انلابن مشاوره گرفتم ۳۵۰ بابتش پول دادم حرف میزدا اما وقتی میگفتم شوهدم اهل تخریب مقایسه منه ه ...

منم مجید درویشی میگفت درکت میکنم بخوره تو سرت آشغال پولکی بگو چه کار کنم

شما که اینقدر قشنگ روانشناسارو تحلیل کردین خودتون یه پا روانشناسید

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام

منم مجید درویشی میگفت درکت میکنم بخوره تو سرت آشغال پولکی بگو چه کار کنم

دقیقا قصد دارم ی روانشناس دیگه مشاوربگیرم چون ب حرف این خانم گوش کردم اما دوهفتس نتیجه ای گ نمیبینم هیج شوهرم شاخترم شده بیشتر مقابیه میکمه نسبت ب قبل ک تهدیدش میکردم

این توصیه هارو نکنید واقعا مشاور دو جهتی به موضوع نگاه میکنه اما این ربات هرررر چی شما بهش بگی در اک ...

روانشناسم همینو میگه نمیگه گوه خوردی که

ضمنا چت جی بی تی خلاصه همه چیزهای روانشناسیه