2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نکن  فرض کن من اسکرین بگیرم چکارم میکنی ؟

‌ و شاید پاک نشه و شاید کسی ببینه پس نکن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اصلا نکن فرض کن من اسکرین بگیرم چکارم میکنی ؟‌ و شاید پاک نشه و شاید کسی ببینه پس نکن

کلا میخواد یاد بگیره

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
کلا میخواد یاد بگیره

پس حواسش باشه مثلا عکس لباس امتحان کنه تا یاد بگیره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اسی دستت درد نکنه منم خوندم یاد گرفتم ولی باید خودم بزنم ببینم درست میشه یا نه

الان یکی از تاپیک هایی ک قبلا زدم بودم رو همین کار کردم کلن تاپیک حذف شد

حتما توش نظر نبوده سریع  زدی پاک شده

نظر توش بده کسی دیگه پاک نمیشه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
میگما یه سوال چرا عکس های قبلی ک گذاشنم پاک نشدن اصلا سه نقطه نیس

اره دوسه دقیقه وقت داره دیر بشه پاک نمیشه

اره دوسه دقیقه وقت داره دیر بشه پاک نمیشه

الان امتحانی اینجا بزار زود پاک کن