2777
2789

✨وجود نازنین نبی مکرّم اسلام صلی‌الله علیه و آله در کلامی گران‌بها می‌فرمایند:

مردگانتان را که در قبرها آرمیده‌اند از یاد نبرید؛ مردگانِ شما امید احسانِ شما را دارند؛ آنها زندانی هستند و به کارهای نیکِ شما رغبت دارند؛ شما صدقه و دعایی به آنها هدیه کنید!

📚انوارالهدایه، ص۱۱۵

«اَللّهُمَّ اغْفِر لِلمُؤمِنینَ وَ المُومِنَات، وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَات، اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ»

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

#حدیث_روز 

✨ امام صادق (علیه السلام) :

«هر ڪس سوره مُلک را برای میّتی بخواند از عذابی ڪہ در آن است تخفیف داده میشود و اگر قرائت ڪننده بہ اموات هدیہ ڪند ثواب آن با سرعت رعد بہ آنـها میرسد.»

📚 تفسیرالبرهان، ج۵، ص۴۳۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔴 اهمیت رفتن سر قبر اموات!

بهترین زمان زیارت اموات عصر پنجشنبه است که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و اله ) فرموده است، شاید بهتر از آن صبح جمعه بین الطلوعین باشد.

🌺 از امام صادق (علیه السلام) سؤال شد که:

اگر شخص سر قبر کسی برود، آیا او به درد آن شخص می‌خورد؟

امام فرمود : بله. این مثل هدیه ای است که به زنده‌ها می‌دهید و او را کاملاً خوشحال می‌کنید.

✅یکی از نزدیکان رجبعلی خیاط می‌گفت:

ما با ایشان به قبرستان ابن‌بابویه رفته بودیم و قبر مادر من هم آنجا دفن بود. من سر قبر مادرم نرفتم. 

🍃 سر چند تا قبر فاتحه خواندیم. وقتی می‌خواستیم از قبرستان بیرون بیاییم، ایشان گفتند که مادر شما اینجا دفن است؟ گفتم: بله. 

🍀 گفت: مادر شما در عالم برزخ داشت از شما گله می‌کرد. برگشتیم و سر قبر مادرم رفتیم.

🔴 اگر کار خیری که می‌کنیم، به تعدادی از اموات هدیه کنیم آیا از ثواب آن کم می‌شود؟

خیر.اگر شما یک صلوات به کل اموات مؤمنین و مؤمنات هدیه کنید به خاطر کار ارزشمندی که شما کردید و همه را در نظر گرفتید و بخل نورزیدید، خدا ثوابش را به همه می‌دهد و از هیچ کس هم ثوابی کم نمی‌شود.

🌹 پیامبر فرمود :

وقتی انسان آیت الکرسی را بخواند و ثوابش را برای همه‌ی اهل قبور مومنین و مؤمنات بفرستد خدا ثواب را به هر کدام از اموات می‌دهد.

📗 بیانات حجت الاسلام عالی

#حدیث_روز 

✨امیرالمومنین علی (عليه السلام) : 

اموات خودرا زيارت كنيد؛

زيرا آنان از ديدار شما خوشحال مےشوند،

انسان باید بعد از آنڪه بر سر قبر پدر و مادر خود برایشان دعاڪرد حاجت خود را از خدا بخواهد.

📚 میزان الحڪمه ج۵ ص۱۲۹

هیچکدوم چون مرگ حقه و همه میمیرن و باید بپذیریم که مردن مثل تولد نوزاد هست و الزامیه پس حسرت نداره و خودمم قطعا میمیرم و این چرخه ادامه داره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

هیچکدوم چون مرگ حقه و همه میمیرن و باید بپذیریم که مردن مثل تولد نوزاد هست و الزامیه پس حسرت نداره و ...

همه اینا درست اما بالاخره دل ادم تنگ میشه

علت فوتشون چی بود ؟خیلی سخته هنوز بعد دوازده سال دلتنگی 😔

بله 

ی عمل سرپایی داشتن بیهوشی بیش از حد زدن فرداش ایست قلبی کردن و سلولای مغزیم از بین رفته بودن

همه اینا درست اما بالاخره دل ادم تنگ میشه

قربونت برم درکت میکنم خدا رحمتشون کنه ولی هر وقت دلت گرفت دو رکعت نماز و کمی قران براشون بخون یا یه دونه میوه بذار تو کیفت بچه کار دیدی بده بخوره ببین چقدر حال دل قشنگت قشنگتر میشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

قربونت برم درکت میکنم خدا رحمتشون کنه ولی هر وقت دلت گرفت دو رکعت نماز و کمی قران براشون بخون یا یه ...

اوهوم میفهمم مرسی عزیزم❤️