2777
2789
عنوان

دارن از شرایطم سواستفاده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 103 پست
چجوری ببرم بالا وقتی همه مبگن تو زشتی تو خنگی تو بدرد نخوزی وقتی باهام مثل اشغال اضافی رفتار میشه

باید روی خودت کار کنی رو اعتماد به نفس و عزت نفست

سعی کنی ارزش خودتو بالا ببری

اینطوری بقیه هم بهت احترام میزارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول خودمو دوسداشتم خعلی سعی کردم اینکارارو بکنم ولی نشد

بیشتر سعی کن و با تجربه ای که از قبل داری که نشده، مجددا راهای جدیدو امتحان کن  و بیشتر پافشاری کن. و اینم بدون وقتی خودتو خیلی دست پایین بگیری این احساست روی بقیه اثر میذاره

خیلی سعی کردم اعتماد بنفسمو بالاببرم باتراپیست مشورت کردم کتاب خوندم تمرین کردم ولی بعد دیدم اوضال ه ...

عزیزم درکت میکنم. معرفت نفس کار کن و سعی کن از آدما و تاییدشون بی نیاز بشی و یه شغلی پیدا کنی. اینجوری هم روحت مستقل میشه هم پول داشته باشی میتونی به ظاهرتم بیشتر برسی . تا دو سه سال می بینی بقیه اومدن سمت تو ، ولی تو سطحت بالاتر از اینه که بخوای با اونا وقت بگذرونی. باور کن جامعه آدمای با لول تر هم داره که تحقیر نمیکنن و انسانیت دارن ولی شما دور و برت آدمای خوبی نیستن. سطحت رو بکشی بالا اصلا خودت حالت به هم میخوره با این آدمای چیپ دمخور بشی و دیگه در حد خودت نمی بینیشون.  تو فقط تلاش کن مسیر درست رو بری ، بعد یه مدت خودش بدست میاد نتیجه.

امضام

ته شاهنامه خوش نیست این که میگن کنایه هست

من اصلا کاری به داستانای مذهبی و سیاسی ندارم ولی آخر شاهنامه با حمله ی اعراب تموم میشه 

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

ته شاهنامه خوش نیست این که میگن کنایه هستمن اصلا کاری به داستانای مذهبی و سیاسی ندارم ولی آخر شاهنام ...

منم همین گفتم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس