بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم يه ساله اقدامم عزيز پري هام هم دوسه روز عقب وجلو ميفته پنج روز ديگه موعدمه ماه پيش باسه روز تأخير ترشح قهوه اي داشتم بي بيچكم منفي بود فرداش پري اومد
سلام به همه. بچه ها یک هفتست آمپول اچ سی جی زدم. یه هفتم مونده به پریودی. دوسه روزه یه کمی اول صبح حالت تهوع دار. شکمم خیلی سروصدا داره. انگار قول قول میکنه. کمر درد خفیفم دارم. زیر شکمم احساس گرفتگی میکنم. اما سینه هام اصلا درد نمیکنه. تو نافم احساس کشیدگی میکنم. به نظرتون اثر آمپولو لتروزوله یا باردارم🙈🙈🙈😢😢 بعد از آمپول همش دو دفعه اقدام داشتیم. ۱۵ و ۱۸ ام.
دکتر رفتین واس کیست کی متوجه شدی کیست داری علائمت چی بود
اره شکمم پاییناش خیلی درد میکرد رفتم دکتر گفتم میخوام بعد ۶ ماه باردار بشم بهم گف کیست های ریز داری بعد برام قرص آپو متفورمین و منو لیستیکا و اسید فولیک نوشت الان ی ماهه مصرف میکنم ولی شوهرم طاقت نیاورد تا ۶ ماه گف الان نی نی میخوام منم زودتر اقدام کردم
گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی سیر نمیشوم ز تو تاب و توان من تویی😻
دوستان من از بعد اقدامم پریود اولم دوروز عقب افتاد دوم بار یه روز عقب افتاد سوم بار ۳ روز جلو افتاد این دفه هم دو روز عقب افتاد و اینکه از بعد اقدام تخمدان راستم خیلی می پره حتی ماه پیش دو روز بعد اقدام تو روزهای تخمک گذاری بود حدود چن ثانیه ب طور شدید مث نبض میزد ک تمرکزم بهم بهم میزد این ماه درد لحضه داشتم هم سما راست هم چپ و اینکه قرار بود سه شنبه پریود شم ولی از شنبه حس شدید پریودی داشتم تا این ک امروز پریود شدم