2777
2789

کسی جایی میشناسه 

منظورم مرکز هست

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون اکرام ایتام کمیته امدادمیدونی چیه؟من بچه هارو از استان سیستان انتخاب کردم

تو گوگل بزنم اکرام ایتام؟

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

نذورات حرم امام رضا معتبره

با عنوان سایت نذر رضوی

قسمت های مختلف داره 

به هر کدوم خواستین میتونین کمک کنین

آزاد سازی زندانی،کمک به ایتام و جهیزیه و بیمار و ...

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
نذورات حرم امام رضا معتبرهبا عنوان سایت نذر رضویقسمت های مختلف داره به هر کدوم خواستین میتونین کمک ک ...

وای راست میگی یادم رفته بود سایت امام رضا گزینه های مختلف داشت یادمه قبلا تو سایتش رفته بودم 

مرسی عزيزم 

آره بعد که ثبت نام کردی برو توی انتخاب فرزندشماره کارت مستقیمشون هم هست قشنگ میتونی جستجو کنی هر مور ...

ممنونم عزیزدلم 

من یه خیریه میشناسم که تلوزیون هم بارها کارهای عملیاتی شون رو به صورت گزارش نشون داده و هیئت امنا و تمام کادرش رو هم از نزدیک میشناسم ،برو تو آپ بخش نیکوکاری ،فقر و محرومیت خیریه کریمان ،نذر اب اونجا پرداخت کن 

آب صدقه جاریه هست یعنی دور از جون بعد از ۱۲۰ سال که ادم میمیره هم تا زمانیکه از اون لوله کشی برای اب رسانی به مردم اون منطقه استفاده میشه شما شریک ثوابش هستی 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

اگه میخای کمک کنی واقعا به من کمک کن که تک فرزندم و پدرم ۷۰سالشه و مستاجریم و حتی یه بیمه بازنشستگی نداریم و تو این سن داره کار میکنه و مادرم معلوله 

نه خیریه هایی که پول برای خودشون بر میدارن

هرچه در جستن آنی ،آنی