2777
2789

برای منم نمیاره

میدونی چرا قدیمیا میگن خون خودتو کثیف نکن چون هربار حرص خوردن باعث میشه سودای خونت زیاد بشه و هزارتا درد و مرض بگیری به تبعش پس به خاطر یه دونه احمقی که به احمق بودن اصرار داره خودتو بیمار نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپدیت کردی؟

اره آپدیته فک کنم.از نسخه نباشه؟؟چون من اینو از گوشی بابام ارسال کردم براگوشی خودم و نصبش کردم

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

اره آپدیته فک کنم.از نسخه نباشه؟؟چون من اینو از گوشی بابام ارسال کردم براگوشی خودم و نصبش کردم

خب نه این قابلیته ی هفته اس تازه اومده منم امروز اپدیت کردم اومد ببین از فروشگاه پلی یا اگه گوشیتو ایفونه اپ استور اپدیت کن توی قسمت ریلز‌ میاره برات اون بالای صحفه

خب نه این قابلیته ی هفته اس تازه اومده منم امروز اپدیت کردم اومد ببین از فروشگاه پلی یا اگه گوشیتو ا ...

اپدیت جدید دیگه ای نیومده براش نگاه کردم الان😭

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩