2777
2789
عنوان

تا حالا درگیر وابستگی یک طرفه شدین

439 بازدید | 77 پست

نگفتم عشق چون واقعا عشقی وجود نداره،جز چند مورد،توصیف قشنگی هم از عشق دارم اگه خواستید بگم😁چند سالتون بود که وابسته شدین،و اینکه چی شد که نشد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعریفت چیه از عشق

تعریفم اینه،عشق لحظه ای به وجود نمیاد یا مثلا در یک نگاه،همه اینا مسخرس،عشق مداومت میخواد،عشق وابستگی میخواد مثلا اگه عاشق یه مردی شدی،جز او حتی به کیس دیگه ای هم فکر نکنی،که مثلا اگر رابطمون جور نشد یه نفر دیگه هست،یا مثلا تا یکی خوشتیپ می‌بینی سناریو عاشقانه ننویسی،تو جمعای دوستانه حتی به شوخی هم به مرد دیگه ای فکر نکنی،یا راجبش صحبت نکنید،

که واقعا همچین چیزی زیاده و مطمئنم همتون دیدید

جز تو چشت کسی دیگه ای نبینه،عشق اینه،اگر نباشه میشه وابستگی و هوس

اینا افکار و شرطهای منه برای عشق،شایدم از نظرتون مسخره بیاد نمیدونم

منم یکی هست ولی الان نمی‌دونم وضعمون چجوریه یا اصلا چی هم حساب میشیم ولی من هنوز دوسش دارم مثل قبل.

پارسال داشتیم اوکی میشدیم ولی خب من بهش انگار این حسو میدادم که دوسش ندارم و بهم خورد ولی بعد یک ماه من بهش برگشتم تا الان ولی الان مثل دوتا دوستیم با اینکه همو دوست داریم ولی دیگه نمیشه 

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

میدونست دوسش داری نه؟

اره اولا اون بود منت وپیام وادعای دوس داشتن بعد وابستش شدم.. خوب بود بارفتارم باعث شدم عوض بشه البته یکمم اون مقصر بود دیگ بیخبر رفت برا درمان.. قضیش مفصله.. بدترین دعوا گرفتیم ولی بازم شمارمو حذف نکرد.. یعنی یجوری رفته هم فک میکنم برمیگرده هم اینکه دیگ نمیادش

اره اولا اون بود منت وپیام وادعای دوس داشتن بعد وابستش شدم.. خوب بود بارفتارم باعث شدم عوض بشه البته ...

این که نمیدونی بر میگرده یا نه  بد تره،خیلی سخته درک میکنم

دقیقا چرا اینجوریه

واقعا نیست،ولی می‌دونی اگه یه روزی عاشق یه مرد اینجوری بشی که یکم هول باشه،مدام خودتو توجیه میکنی که نه بابا حتما اشتباه کردم،اون این کارو نمیکنه، نه ته دلش چیزی نیست و این یعنی نابودی