2777
2789

چه حرف عجیبی!!!

خونه بفروشید که هیچوقت نتونید بخرید بخاطر اینکه ماهی اصلا 50 تمن بدن 

ولی دیگ نمیشه خونه رو خرید دوباره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی خریت محضه

میدونی چرا قدیمیا میگن خون خودتو کثیف نکن چون هربار حرص خوردن باعث میشه سودای خونت زیاد بشه و هزارتا درد و مرض بگیری به تبعش پس به خاطر یه دونه احمقی که به احمق بودن اصرار داره خودتو بیمار نکن

فکر کنم درامدتون کمه که به این فکر افتادین سود بانکی اگه صد به بالا باشه و نصفش  را طلا بخری زندگی راحت تر میگذره 

وگرنه ارزش پول تو ایران هرروز کمتر میشه و کلا ضرره 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

نههههههههه با احترام بی عقلی محض 

ما یه ماشین بلا استفاده داشتیم که قیمت شم نسبتا زیاد بود یکی از اقوام نسبتا سن بالا و سرد و گرم چشیده روزگار اصرار داشت که چون استفاده نمی کنیم بفروشیم پولشو بزاریم بانک چندین بار با سماجت زیاد این پیشنهاد رو میداد بهش گفتم ابدا این کارو نمیکنم توی مملکتی که ارزش پول روز به روز داره میاد پایین تر و سود بانکیش فقط کفاف خرج مختصر یک ماه رو میده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹