2777
2789

شوهر من با دخترخالش دوست بود ازش متنفرم نمیخوام باهاش روبه رو بشم، با نوه عمش دویت بود از اونم بدم میاد، حالا عموم میخواد با دوست دختر قبلی شوهرم ازدواج کنه، حالم خیلی بدع، امشب با شوهرم حرف زدم قسم‌خورد چیزی بینمون نبوده فقط از گذینه های ازدواجم بود ک گفت با یکی دیگه دوستم و تموم شد، الانم اگه اذیتی من عروسیش نمیام،هرجا ک اون هیت من نمیام، من خونه نبودم دعوتش کن فلان...ولی باز دلم اروم نمیگیره چیکارکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که ابروشونو تو فامیل نبردی اشتباه کردی

چرا آبروشو ببره؟

چیکار کرده مثلا؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

هیچوقت نتونستم رابطه های فامیلی و هضم کنم 

و اینکه اگ همچین چیزی برام بود ضعف ب بقیه نشون نمی‌دادم اما قطعا ک زیرپوستی قطع رابطه میکردم 

اگر حیوانات قادر به ایجاد یک دین بودند، بی شک در آن دین انسان نماد شیطان بود.. 

دوست دختر سابقش فامیل نی ولی ی اویزونی بودن خونوادگی ک هیچوقت ازیادم نمیره😂

بیخیال گذشته اگ اذیتی نرین عروسی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉