2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین کمک

100 بازدید | 16 پست

دخترم تب داره دیشب هم تب داشت بردم دکتر دوتا شربت داد زوفا و دکسترومتوفان یه همچین دارویی با  استامینوفن اصلا تبش نیومده پایین چی کار کنم پاشویه کردم شیاف هم گذاشتم ولی پایین نمیاد چی کار کنم شوهرمم نیست ماموریته 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

یکی گفت الکل بزن اطراف ناف و کف پاش زدم ولی پایین نیومده الان خابیده همش ناله میکنه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از تب میترسم 

شیاف چی؟

استامینوفن ۱۲۵

همون شیاف استامینوفن خوبه

تبشو نیاورد پایین

شیاف استامینوفن ۱۲۵ دو تا بذار

مشکلی نداره نیم ساعت پیش گذاشتم ؟

مشکلی نداره نیم ساعت پیش گذاشتم ؟

نه . البته نیم ساعت دیگه صبر کن الان پاشویه کن. ببین استامینوفن که میدی اولش بچه تبش بالاتر میره یهو کم میشه ایشالا عرق میکنه تب میا پایین مایعات بده بخوره جیشش بگیره

نگران نباش 

برای پایین آوردن تب دخترت

طبق دوز دارو عمل کن، فاصله بین شربت‌ها رعایت بش.

لباس سبک بپوشون و بدنش خنک باشه.

آب و مایعات کافی بده 

پاشویه ادامه بده، محیط آرام باشه و استراحت داشته باشه.

اگر تب بالای ۳۹، تند یا همراه با علائم شدید بود، سریع به پزشک مراجعه کن یا با اورژانس تماس بگیر ۱۱۵

و در کنارش 

چشماتو ببند و با خدا حرف بزن 

بهش بگو خدایا، دخترم رو سلامت نگه دار، به من آرامش بده و راه درست رو نشونم بده

باور کن، همین آرامش باعث میشه تصمیمات درست بگیری و بچه راحت‌تر باشه 

خدا پشت و پناه خودت و دخترت باش💚🌿

نگران نباش خدا محافظش

💚یا الله💚