2777
2789
وقتی گفته شبیه دوبلوراست یعنی تعریف باید در نظرش بگیری دیگه🤣

آخه گوینده نگفته گفته دوبلور 

اونا که پشت کارتون از رو نوشته میخونن برای شخصیت‌های کارتونی رو هم شامل میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین خاص بودن به معنی قشنگ بودن نیست دکتر بهم گفت فکر کردم دوبلور هستین

به نظرت برای دوبلوری یه ادم مخصوصا خانم با تن صدای خفه یا صدای زمخت میارن؟

اگرم دقت کنی حتی صدای جادوگر کارتونارو هم دوبلوری که در واقع صدای خیلی قشنگی داره دوبله کرده

به نظرت برای دوبلوری یه ادم مخصوصا خانم با تن صدای خفه یا صدای زمخت میارن؟اگرم دقت کنی حتی صدای جادو ...

تا حدودی موافقم عزیزم ولی بعضی کاراکترا صدای خنده‌دارم دارن البته من صدام اصلا اون مدلی نیست 

بعضی وقتا انگار دارم اخبار میگم خودم حس میکنم و راستش میخواستم ببینم کسی دوست داره این مدل صدارو 

چون تنها تعریفی هست که من دوسش ندارم چون فکر میکنم گوینده‌ها خیلی صدای متشخصانه‌ای دارن و ناز نیست انگار دارن کتاب میخونن همیشه موقع حرف زدن 

منم عاشق این مدل صداهام اتفاقا

آدم زود زده میشه 

به درد محیط اداری و دانشگاه‌ها و جاهای رسمی میخوره 

یادمه آقایی به قصد آشنایی باهام صحبت می‌کرد همش میگفت با من راحت باش و رسمی حرف نزن مقام بالایی هم بود بدبختی من میفهمیدم چی میخواد ولی نمیتونستم بهش بفهمونم با صدای من اگه فحشم بدید انگار دارید آموزش لغت میدید و این دست من نیست خیلی خورد تو ذوقش 😁