2777
2789
عنوان

سوال راجب قرص جلوگیری از بارداری

154 بازدید | 9 پست

خانومایی که قرص جلوگیری میخورن من تا حالا نخوردم و نمیدونم چه مارکی بگیرم که هم خارجی باشه هم عوارضش کم باشه میشه راهنماییم کنید؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره با چیز دیگه ای جلوگیری کنی

من از عروسیم تا الان 

فقط ۲ بار با قرص جلوگیری کردم که هر دو بارش باردار شدم 

یه بار ۶ ماه پیش واونم چون نمیدونستم عصب کشی کردم و رشد جنین متوقف شد وسقط شد 

یکی ام الان باردار در خدمت شما😀

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
بهتره با چیز دیگه ای جلوگیری کنی من از عروسیم تا الان  فقط ۲ بار با قرص جلوگیری کردم که هر دو ...

ميگن ماه اول بايد جلو گيري كرد

من البته جلوگيري نكردم و نشدم هم

قرص رو سر وقت ميخوردي ؟

❤️❤️

خودم مارولین میخورم ایرانی راضی ام.چاقم نشدم طولانی مدت هم دارم میخورم از لحاظ جلوگیری هم مطمین ترییینه مگه اینکه درست نخوری ب موقع و ی سری دارو باهاش تداخل داره مقل چرک خشکنا ک اقرشو از بین میبره اینا رعایت بشه تضمینیه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
ميگن ماه اول بايد جلو گيري كرد من البته جلوگيري نكردم و نشدم هم قرص رو سر وقت ميخوردي ؟

بله ماه اول یعنی ورق اول باید روش کمکی داشته باشید

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
ميگن ماه اول بايد جلو گيري كرد من البته جلوگيري نكردم و نشدم هم قرص رو سر وقت ميخوردي ؟

اره بار اول قرص رو سر وقت خوردم 

بار دوم چند ساعت بعدش

دیگه شانسم بوده .الان اینو بیارم میرم دستگاهی چیزی میذارم که خیالم راحت شه

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖