2777
2789
عنوان

من پیش بینی میکنم که

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 22 پست
بابا سال قبل یادته به خاطر کمبود گاز چقدر تعطیلی زیاد بود من خودم اصلا نفهمیدم سال قبل چجوری گذشت از ...

نصف سال تحصیلی برف و الودگی و نبود گاز بود اپشن نبود برق و اب و خطر های احتملی هم اضافه بشه

بعد مامان من ۸۰ میلیون پول مدرسه غیرانتفاعی داداشمو داده 😂 کاش زودتر تکلیفو معلوم کنن اگه اینطوریه ...

دقیقا منم امسال دوستم مدرسه غیر دولتی ثبت نام کرد😂😂

خیره سرشون حتی عرضه ای اینکه از قبل خبر بدن چی به چیه رو هم ندارن 

_

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای دیونه شدم پس چرا به من میگن شهریور باز میشه مدرسه ها اومدم مسافرت پیش مامانم مریضه خدایا خوشحال بودم حداقل ۱ماه دیگه پیش مامانم هستم دکتر میخوام ببرمش 

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

وای دیونه شدم پس چرا به من میگن شهریور باز میشه مدرسه ها اومدم مسافرت پیش مامانم مریضه خدایا خوشحال ...

نه بابا باز نمیشه شهریور

تازه چه بسا اگه اون اتفاق اسمشو نبر 😂 بیفته کلا همه چی بره رو هوا 😭😭

نه بابا باز نمیشه شهریورتازه چه بسا اگه اون اتفاق اسمشو نبر 😂 بیفته کلا همه چی بره رو هوا 😭😭

همون دیگه من روپوش اینام نگرفتم فعلا

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭