2777
2789

نمیدونم چرا اینطوری شدم هرروز افسرده تر از دیروز . از شهرستان اومدم به تهران شدم ی دختری که شور شوق نداره. نمیدونم شوهرم باعثش شده یا خودم .کم کم اون شور در من مرد

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

من نیز 🤕🤕🤕🫂🫂🥲

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرخودتو شلوغ کن

نکنه نشستی کنج خونه

یه رنگ و لایت خوشگل کن موهاتو.لاک خوشرنگ بخر

آهنگ‌بزار

لباسای شاد بپوش

برید پارک شام تونو ببرید بیرون بخورید

باشگاه برو

با همسایه هات دوست بشو

دور همی راه بنداز

برو بازار بگرد

کاربر سال۹۷م
از کی این حسو پیدا کردیچن وقته تهرانید

۸ساله

حس میکنم کم کم شور و شوق رفتش

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
سرخودتو شلوغ کننکنه نشستی کنج خونهیه رنگ و لایت خوشگل کن موهاتو.لاک خوشرنگ بخرآهنگ‌بزارلباسای شاد بپ ...

بیشتر تو ارتباط شور و شوقم کمه

سرخودتو شلوغ کننکنه نشستی کنج خونهیه رنگ و لایت خوشگل کن موهاتو.لاک خوشرنگ بخرآهنگ‌بزارلباسای شاد بپ ...

تو رابطم با شوهرم

شوق و شور مثل هر کار دیگه استمرار و مداومت و مطالعه میخواد ..!

شور و شوقی که شما میگی در دنیا ازش به عنوان انرژی زندگی با انرژی زنانه میگن و به کلی دسته های مختلف تقسیم بندی میشه 

یکی افزایش عزت نفس و احترام به خود، لوندی ، رقص و.... 

ی آلوی شیرینم🎀

همین دیگه روحیه ت ضعیف شدهبه خودت شور و نشاط بدهشاید بخاطر دوری از خانوادتهحتما آزمایش هورمونی بده پ ...

پریودم منظمه. اره هیچکیو اینجا ندارم . شهر غریب

شوق و شور مثل هر کار دیگه استمرار و مداومت و مطالعه میخواد ..!شور و شوقی که شما میگی در دنیا ازش به ...

کتابی یا اموزشی هست بتونم ازش یاد بگیرم 

کتابی یا اموزشی هست بتونم ازش یاد بگیرم

بله 

کانال روانشناسی زنان آقای محمد راد در تلگرام  خیلی ویس های خوبی گذاشته از همون اول کانال گوش بدید 

کتاب رازهای زنانگی از دکتر مریم آقایی  و یا کانال تلگرامی داره که فیلم گذاشته 

کتاب زنان زیرک از شری آرگو  فوق العاده س  چندبار خوندم و هایلایت کردم 😍🥰❤️

کتاب زن درون  از دکتر رابرت جانسون 

رقص رو اصولی یادبگیر هرروز برقص  شده در حد تیم ساعت در روز 

انواع مدل مو رو برا خودت امتحان کن در هفته چند مدل مو و میکاپ تمرین کن 

لباس های رنگی بپوش و ست کن همراه کلی اکسسوری 

ی آلوی شیرینم🎀