2777
2789
عنوان

بنظرتون وارد رابطه شدن با آشنای خانوادگی حرکت درستیه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 38 پست
نه ندارم اگه فردا پس فردا که نتایج میاد فرهنگیان قبول شم ، در بهترین حالت یه حقوق بخور نمیر هست که ب ...

فرهنگيان چ رشته اي؟

بايد شغل دوم يا تدريس خصوصي داشته باشي 

بنظرم شانست رو با موضوع ازدواج امتحان كن

البته بذار بري دانشگاه بعدش تصميم بگير فعلا هيجاني نشو شايد احساست زيادم جدي نباشه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگيان چ رشته اي؟بايد شغل دوم يا تدريس خصوصي داشته باشي بنظرم شانست رو با موضوع ازدواج امتحان كنال ...

منظورت اینه مستقیم از طریق خانواده ها برم جلو ؟ 

یا اول خودم بهش بگم ( دور از چشم خانواده)

منظورت اینه مستقیم از طریق خانواده ها برم جلو ؟ یا اول خودم بهش بگم ( دور از چشم خانواده)

من ك نميشناسمش اما اگه از اين دختراي باشه ك زياد اهل دوستي نيستن و توي خانوادشون اينجور چيزا عادي نباشه

ممكنه بهت جواب درستي نده واقعيت رو نفهمي مثلا از ترس اينكه خانواده تو يا خودش بفهمه حتي با اينكه ازت خوشش بياد ولي بگه نه يا جواب درستي نده

اگه هم از اين دهه ٨٠ هاي معمول هست ك اره ميتوني ب خودشم بگي ببيني نظرش چيه ولي اين احتمال هم در نظر بگير ك شايد ب خانوادش يا مامانش بگه

حالا تو بذار از اين مقطع بچه محصلي عبور كني برسي ب مرحله دانشجويي

باز برا خانواده ها قابل قبول تر هست

ضمن اينكه شايد رفتي دانشگاه و نظرت عوض شد

شما تو این سن میشی جز اون دسته های ک از صفر شروع میکنن و آینده رو باهم میسازن ... چرا فکر میکنی همه باید بر اساس یه فرمول پیش برن ..بالاخره خانواده ها کمک میکنن و خودت هم تلاش میکنی .. از نظر پیشنهاد هم به نظرم اول خودت غیر مستقیم  ببین مزه دهنش چیه اوگی بود با در میان گذاشتن بزرگتررها برو جلو .. خانوم ها از مزدای با تکلیف و با جنم خوششون میاد  

من ك نميشناسمش اما اگه از اين دختراي باشه ك زياد اهل دوستي نيستن و توي خانوادشون اينجور چيزا عادي نب ...

چقدر سخته شرایط 

شاید بهتر باشه بیخیالش شم و هیچ‌کار نکنم 

دمت گرم به هرحال ، وقت گذاشتی جواب دادی 

حالا تو بذار از اين مقطع بچه محصلي عبور كني برسي ب مرحله دانشجوييباز برا خانواده ها قابل قبول تر هست ...

دانشگاهم که خب تهش دوماه ماه دیگه شروع میشه

خودمو میشناسم ، نظرم تغییر نمیکنه ، خیلی سخت از یکی خوشم میاد و خیلی سخت دل میکنم

دانشگاهم که خب تهش دوماه ماه دیگه شروع میشهخودمو میشناسم ، نظرم تغییر نمیکنه ، خیلی سخت از یکی خوشم ...

بابا تو اين سن و سال پسرا عاشق و فارغ ميشن

من ميگم بذار ي ترم از دانشگاهت بگذره بعدش ..

شما تو این سن میشی جز اون دسته های ک از صفر شروع میکنن و آینده رو باهم میسازن ... چرا فکر میکنی همه ...

چرا آخه یه دختر باید بخواد که از صفر شروع و کنه و آینده رو بسازه 

خیلی راحت میره با یه مرد ۳۰ ساله که آیندشو ساخته آشنا میشه

چرا آخه یه دختر باید بخواد که از صفر شروع و کنه و آینده رو بسازه خیلی راحت میره با یه مرد ۳۰ ساله که ...

علتش خواستن و عشقه شاید اونم خوشش اومد ازت گفتم ک تلاش مرد زن و شیفته خودش میکنه  .... چقدر افکارت مالیه ..اگر فکر میکنی اول باید پولدار بشی بعددبا پول کسی و عاشق خودت کنی کلا بیخیالش شو