2777
2789
عنوان

دلم میخواد ب زنداداشم علنا توهین کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 21 پست
خب علنی توهین کنی دو تا هم میشنوی رابطت با داداشت هم خراب میشه

داداشم ذره ای علاقه بهش نداره

بارها خواهر بزرگم اعتراض بی ادبی زنشو کرده گفته تورو به هرکسی می‌پرستید هر چی گفت چهار تا بزارید روش جواب بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داداشم ذره ای علاقه بهش ندارهبارها خواهر بزرگم اعتراض بی ادبی زنشو کرده گفته تورو به هرکسی می‌پرستید ...

خب این بی غیرتی شو میرسونه که اجازه میده به زنش توهین کنن 

کار شاخی نیست برعکس زشتم هس

تازه علاقه نداره چرا ازدواج کرده 

نه عروسم نه خواهر شوهر ولی انگار دارین کم لطفی میکنین 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خب این بی غیرتی شو میرسونه که اجازه میده به زنش توهین کنن کار شاخی نیست برعکس زشتم هستازه علاقه ندار ...

وقتی یکی توهین می‌کنه یبار جواب نمیدی دوبار گذشت می‌کنی سه بار چشم پوشی می‌کنی دفعه چهارم میگی فلانی بدم اومد پنجم اخطار میدی ولی وقتی هی تکرار شه بخوای دهنتو ببندی تهش میشی گاگول 

خصوصا یسری عروسا که انگار عقده خونه باباشونو آوردن که خالی بشن

علاقشم رفته رفته کم شد وگرنه عاشقو معشوق بودن به مرور شناختشو نخواستش

نمیگهمیشناسمش

محترمانه بهش بگو عزیزم میخام با داداشم یکم درد دل کنم 

اگه میشه تنهامون بذار 

حتما فکر میکنه میخوای بد اونو بگی ک میاد داخل یجوری بهش بفهمون صحبتاتون در مورد اون نیست

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀