2777
2789

خونمون موریانه زده زنگ زدیم فردا بیان برا سمپاشی خیلی حالم خرابه کلی وسیله دارم باید صبج همه رو جمع کنم ای خدا چکار کنم....؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی 

شما یه تاپیک زده بودی ک درد مفاصل داری خوب شدی از چی بود؟

منم دست پام درد میکنه میترسم روماتیسم باشه چیکار کنم فعلا دکترم نتونستم برم

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
سلام عزیزم خوبی شما یه تاپیک زده بودی ک درد مفاصل داری خوب شدی از چی بود؟منم دست پام درد میکنه میترس ...

سلام عزیز من کلی آزمایش دادم هیچی نشون نمی‌داد ولی من ۳ تا چی رو کم کردم خوب شدم یکی مصرف دوغ یکی استفاده از گوشی و یکی هم جلو کولر نخوابیدم و شبا رو دستام پتو میندازم

سلام عزیز من کلی آزمایش دادم هیچی نشون نمی‌داد ولی من ۳ تا چی رو کم کردم خوب شدم یکی مصرف دوغ یکی اس ...

منم همینجوریم 

جلو کولر نمیشینم دست پاممم میکشم 

میترسم روماتیسم باشه

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁