2777
2789

اول سلام

میخوایم بریم شیرازقراربودخودمون بریم

بعدشوهرم گفت که به مامانت اینابگوبیان باهم بریم

آخه ماهرسال بامامانم اینامیریم مسافرت

منم بهشون گفتم اولش گفتن نه

بعدگفتن باشه

حالاشوهرم توقیافس میگم خودت گفتی که بگم بهشون من که حرفی نزدم

میگه من مشکلی ندارم میگم پس چراقیافه میگیری میگه قیافه نمیگیرم فک میکنی

دیشب مامانم اینا شب نشین اومدن خونمون همش توقیافه بود بهش میگم چته میگه هیچی خستم

میگه توکه میدونی اسفندماه سرم شلوغه بی حوصلم

😐😐😐😐

نکنه راضی نیست باهم بریم مسافرت کوفتم بشه

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

حالاهم قراره برای جایی که توشیراز رزرو کردیم پول بریزیم گوشیشو جواب نمیده

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیخای یه بارم تنها برید مسافرت ؟شاید برااینکه زود قبول کردی مامانت اینا هم بیان ونگفتی که نه بزار یه بارم تنها بریم تو خودشه  

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
خستس دیگه بابا ولش کن بیچاره رو

فک نمیکنی ناراحته ازاومدن خانوادم؟

البته اصلاخودش پیشنهاد داد

چرا نمیخای یه بارم تنها برید مسافرت ؟شاید برااینکه زود قبول کردی مامانت اینا هم بیان ونگفتی که نه بز ...

من ازخدامه تنهابریم شوهرم دوست داره همش یکی باهامون باشه

بعدمن بهش گفتم باخانوادت جایی نمیام شایدبرااون دلخوره

خب بنده خدا خودش داره میگه خستم

1% اگه داره قیافه میگیره و انکار میکنه شما هم تاییدش کن بذار قبحش نریزه!این بار تو روت میگه آره دوست ندارم باهامون بیان میخوای چیکار کنی!؟

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

اصلاهمه چی پیچیده توهم‌ نمیدونم چیکارکنم.

شوهرمم میگه تا۲۹اصلابامن حرف نزن بزاراین چندروز تموم بشه بعد صحبت میکنیم

نه بابا خیالت راحت از اومدن خانواده ات ناراحت نیست

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
من ازخدامه تنهابریم شوهرم دوست داره همش یکی باهامون باشه بعدمن بهش گفتم باخانوادت جایی نمیام شایدبر ...

عجب شوهری داریا .

تو بهش گفتی با خانوادت نمیام ولی اون گفته با مامانت اینا بریم مسافرت؟برو دستشو ببوس انقد صبوره  

به نظرمن از احساس میکنه که یجورایی شخصیتش سرکوب شده  چون کوتاه اومده   

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
من ازخدامه تنهابریم شوهرم دوست داره همش یکی باهامون باشه بعدمن بهش گفتم باخانوادت جایی نمیام شایدبر ...

خسته نباشی خوب یه بارم با خانواده شوهرت برو چی میشه مگه هر سال رمضون یه بارم شعبون 

√کاش منم بتونم نی نی خودمو بغل کنم برای همه دوستانی مثل من صلوات بفرستین که به ارزوی قشنگمون برسیم √
خب بنده خدا خودش داره میگه خستم 1% اگه داره قیافه میگیره و انکار میکنه شما هم تاییدش کن بذار قبحش ن ...

هیچ کاری😔

آخه من توروش میگم اصلا دوست ندارم باخانوادت برم مسافرت 

خیلی حرف بدی میزنم نه؟؟؟

شاید انتظار داره پدرومادرت خرج سفرتونو بده باهم برین.

ماهرجاباهم بریم خرج سفرونصف میکنیم چون بابام دراون صورت اصلااااا نمیاد

میگه میام به شرطی که دنگی باشه هزینه ها