2777
2789

من ی سوالی هیچوقت برام حل نشد .‌.. من ی پارتنری داشتم که منو خیلی دوس داشت و بشدت غیرتی ... جوری که اسم منو پیش هیچکدوم از رفیقاش نمی‌گفت! حتی نمی‌خواست اسمم رو بدونن خلاصه ایشون ی رفیق خیلی صمیمی داشت که میگفت این داداشمه و فرق میکنه با همه! بعد از اینکه ما با هم کات کردیم همین داداشش اومد به من گفت که باهم باشیم و همه چیزو جبران میکنم ( حتی درباره رابطه جنسی  هم صحبت کرد) که من ریدم بهش و بلاکش کردم . از طرفی به پارتنر قبلیم گفتم که این هم از داداشت و این حرفارو بهم زده سکوت کرد و هیچی نگفت! و میدونم که هیچی به رفیقش هم‌نگفته ... تا ابد برام حل نشده باقی مونده که من برای اون آدم انقدر بی ارزش بودم؟ در صورتی که هنوزم چشماش توی تصورم میاد که چقدر عاشقم بود ... و از طرفی میگم ذات دوستش رو فهمیده و نتونسته هیچی بگه ....

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از طرف پسره امتحانت کرده به مدت دیگ برمبگرده

نه حتی توی پیاما به رفیقش گفتم اکسم هر گوهی باشه بازم ی تار موشو به تو نمیدم و توی اسکرین شات هایی که براش فرستادم همینم دید ولی فقط سکوت کرد... 

شاید بعد از کات از چشمش افتادی

میدونی احساس میکنم طلسم شده . چون من هیج کار بدی نکردم در حقش . در این حد بگم که تمام رفیقاش حسرت میخوردن دختری مثل من داشته باشن و اینو بهش میگفتن ! خودشم حتی پز میداد که من دوس دخترشم چون خودش بهم میگفت 

پسرا دوستاشون رو به معنای واقعی میپرستن 

چون منم دقیقا پارتنرم یه دوست داشت که اومده بود پیش دوست پسرم الکی گفته بود که این دختره که الان باهاش قبلا با فلانی یکی دیگه از دوستاشون بوده و اصلا حرف منو باور نمیکرد که میگفتم همچین چیزی نبوده تا حالا خودش فهمید ولی هنوزم که هنوزه مثل قبل صمیمی ان و اینطوری بود که این رفیق ۱۵ سالمه دروغ نمیگه که 

از کجا؟؟ باید ذاتشو بشناسی

یکبار اوایل رابطه این کارو کرد و خودشم گقت که خودم بهش گفتم و خیالم ازت راحت شده . و بعد از اون دیگه بنظرم خیلی مسخره اس که باز رفیقش همین حرفو بزنه

نه حتی توی پیاما به رفیقش گفتم اکسم هر گوهی باشه بازم ی تار موشو به تو نمیدم و توی اسکرین شات هایی ک ...

قشنگ معلومه نقششون‌ بوده اینو بدون پسرا اگه به کسی بگن داداش هیچوقت‌ علیه هم بلند نمیشن‌ 

پسرا دوستاشون رو به معنای واقعی میپرستن چون منم دقیقا پارتنرم یه دوست داشت که اومده بود پیش دوست پسر ...

وای دقیقا 

من با چشم خودم میدیدم که پسره تلاش می‌کرد رابطه ما رو خراب کنه ولی میگفت اون دلسوز منه 😣

ولی خودش ضرر کرد