2777
2789
عنوان

اونايي ك چند روز مونده به پريوديشون و باردار شدن بيان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 30 پست
عزيزم منم معجزه شده بارداريم البته اين دومي هست دوتاشون خدا داد ان شالله به حق فاطمه زهرا مياي همين ...

خپاب ات نگه شون داره منم دومیمیه عزیزم این ماه خیلی تلاش کردم کلا دکتر و سونو بودم  ولی بی بی چکم منفیه.دعا کن برام😢

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم امروز موعد پریودمه ۲روز پیش بی بی منفی بود

منم اينجوري زدم منفي بوده ده روز بعدش زدم مثبت شد بعدش ك رفتم سونو تازه چهار هفته يودم برا همين بهم گفتن اخر سيكل باردار شدم

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
خپاب ات نگه شون داره منم دومیمیه عزیزم این ماه خیلی تلاش کردم کلا دکتر و سونو بودم  ولی بی بی چ ...

نگران نباش استرس نداشته باشي راهت ميگيره گلم منم اگه لايق باشم برات دعا ميكنم

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
مثل من منم گيج شدم با حساب خودم بايد تو هفته ده باشم ولي سونو ميگه هشت وقتي پرسيدم گفتن اخر سيكل گرف ...

آخه معمولا کمتر میشه سن جنین

من هرکسو دیدم کمتر از پریودش بوده الان برا شماهم کمتر میگن 

دلیلشم بپرسی میگن لقاح دیر صورت گرفته

ولی بمن ۱۱روز بیشتر میگن سنشو

ینی من توی پریودم حامله بودم!

که باورمم نمیشه چون سر تاریخم مثل همیشه خونریزی داشتم!

خلاصه من همیشه باید همه چیه با بقیه فرق کنه عجیب غریب باشه😂😝

مهم اینه سالمه توام فکر تو درگیر نکن😉💕

آخه معمولا کمتر میشه سن جنین  من هرکسو دیدم کمتر از پریودش بوده الان برا شماهم کمتر میگن  ...

اره واقعا منم گيج شدم اصلا نميدونم چند هفته هستم هر كسي يه نظر ميده 😁😆 تا شش هفته بهم گفتن دكتر ديروز گفت هشت هفته هستي 😬😆 خلاصه ك اخرش نفهميدم چند هفته هستم😐 ممنون عزيزم ني ني شما سالم بياد تو بغلت🙏🏻😍

اره واقعا منم گيج شدم اصلا نميدونم چند هفته هستم هر كسي يه نظر ميده 😁😆 تا شش هفته بهم گفتن دكتر دي ...

سلامت باشی عزیزم ان شاالله سلامت دنیا میاد به این دلشوره هامون میخندیم😉💕

همه چی ممکنه به قول دکترم تخمک که خبر نمیده خخخ

وا پس اینجوری چه زمان هایی میشه بدون جلوگیری رابطه داشت؟ من از ماما پرسیده بودم 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
پريودي نامنظمي داشتم فك كنم سه روز مونده بود ك گرفت الانم باردارم😐😁

من پریودم منظمه ولی باز نگران شدم 😬

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
سلامت باشی عزیزم ان شاالله سلامت دنیا میاد به این دلشوره هامون میخندیم😉💕

سلامت باشي ان شاالله گلم

من همیشه ی هفته ب پری احتمال بارداری داشتم خخخ جنسیت اولی پسر دومی نمیدونم

مثل من😁