2777
2789

كيا اخر سيكل باردار شدن و جنسيت ني نيشون چي بوده😉😅

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

مگه ممکنه؟ مگه چند روز مونده به پریود جزو تاریخ های امن نیست؟😱

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی ممکنه به قول دکترم تخمک که خبر نمیده خخخ

خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت امیدوارم لایق بوده باشم  .همه در انتظارا رو از صمیم قلبم دعا میکنم   

پريودي نامنظمي داشتم فك كنم سه روز مونده بود ك گرفت الانم باردارم😐😁

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

خب اگر هم نزدیک پریود باردار شدن از کجا بفهمن؟ مگراینکه فقط اون‌موقع اقدام‌کرده باشن

اسیر ناتوان منم؛امیر مهربان تویی   بکن هرآنچه می کنی رضای من رضای تو     خدایا شکرت                                                                                                                                                                                      
خل اگر هم نزدیک پریود باردار شدن از کجا بفهمن؟ مگراینکه فقط اون‌موقع اقدام‌کرده باشن

من از رو سونو متوجه شدن حتي تاريخش بهم گفتن ك بيست و هفتم بوده😆

وای منم فهمیدم نمیشه اعتماد کرد من پریودام مرتب مرتب ولی هرماه سونو میشم برا بارداری اکثرا دوازدهم فولیکول دیده میشه اما یبار بیستم پریودم سونو نشون داد.یه دفعه هم بامحاسبه و ازادسازیش هفدهم سیکل.

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
وای منم فهمیدم نمیشه اعتماد کرد من پریودام مرتب مرتب ولی هرماه سونو میشم برا بارداری اکثرا دوازدهم ف ...

اره عزيزم نميشه اعتماد كرد م ك سه روز به پريودي گرفت

والا من که نفهمیدم کی باردار شدم!🙈 تاریخش براساس پریودم باید ۱۱هفتم باشه سونو ان تی میگه ۱۲هفته و ...

مثل من منم گيج شدم با حساب خودم بايد تو هفته ده باشم ولي سونو ميگه هشت وقتي پرسيدم گفتن اخر سيكل گرفته

اره عزيزم نميشه اعتماد كرد م ك سه روز به پريودي گرفت

برام دعای مخصوص کن عزیزم بگو پریا اگر به صلاحشه دوروز دیگه پریود نشه و نی نی داشته باشه خیلی منتظرشم.ایشالا نی نی ت سالم بیاد بغلت

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
برام دعای مخصوص کن عزیزم بگو پریا اگر به صلاحشه دوروز دیگه پریود نشه و نی نی داشته باشه خیلی منتظرشم ...

عزيزم منم معجزه شده بارداريم البته اين دومي هست دوتاشون خدا داد ان شالله به حق فاطمه زهرا مياي همين جا ميگي باورم نميشه منم باردارم🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘